Cum sa...

# asezare moneda # coltul casei # 50 de bani #noroc #moneda

De ce este bine sa pui monede de 50 de bani in colturile camerelor

Vrei sa aduci norocul si prosperitatea in casa ta? Exista mai multe practici Feng Shui care te pot ajuta sa ai mai mult noroc la bani. Una dintre cele mai cunoscute este cea a monedei de 50 de bani. Se spune ca zona banilor se afla in fiecare camera, dar in coltul cel mai indepartat din stanga, orientandu-ne dupa usa incaperii se afla cel mai important punct.

 

Feng Shui este arta prin care poti aranja spatiul de acasa sau de la locul de munca pentru a imbunatati diverse aspecte ale vietii tale.Asadar, mai simplu, dupa ce ai intrat in camera, observa care este cel mai indepartat colt din stanga, iar acolo trebuie sa iti construiesti coltul banilor.

Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul. Cu toate acestea, o tanara adepta a numerologiei a incercat o noua metoda, care a functionat foarte bine pentru ea. In acel colt al banilor, a pus o moneda care sa contina cifra 5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea