Cum sa...

#mop cu aburi #mop #curatenie

Curatenia perfecta are nevoie de un mop cu aburi!

O casa impecabil curatata este mereu admirata si reprezinta o garantie pentru o viata mai sanatoasa. Curatenia inseamna lipsa prafului, a murdariei, a microbilor, ceea ce inlatura riscul de imbolnaviri. Mentinerea unei curatenii depline in casa nu este un obiectiv dificil de indeplinit.

 

Insa viata aglomerata si timpul tot mai restrans ne fac sa amanam curatenia generala, sa tratam uneori superficial efortul care trebuie depus pentru a pastra ordinea si spatiile de locuit curate si igienizate.

Daca si tu te simti usor depasita de situatie, afla ca tehnologia moderna a creat un aparat care te va ajuta enorm la curatenia casei – un mop aburi. La Polti gasesti sortimente variate de aparate electrocasnice – mopuri si aparate pe baza de aburi, care fac ca lucrurile legate de rutina curateniei sa para mai simple.

Ce este, de fapt, un mop cu aburi?

Aparatul beneficiaza de un boiler de mici dimensiuni care incalzeste apa la temperaturi de fierbere, iar vaporii care rezulta sunt eliberati cu mare presiune, de pana la 5 bari, cu scopul de a curata suprafetele cat mai eficient. 

Mopul cu aburi este un aparat simplu de folosit, avantajos si foarte eficace. Poti folosi dispozitivul pentru curatarea pardoselilor, fie ca vorbim de gresie, podele cu parchet, dusumele de bucatarie etc.

Toate tipurile de suprafete sunt curatate si sterse foarte bine, chiar si cele greu de frecat si igienizat. Mopul creeaza abur, iar suprafata din microfibra cu care este acoperit capul permite curatarea mai multor spatii.

In urma mopului, totul ramane stralucitor si curat, caci spalarea naturala cu abur nu presupune folosirea de detergenti sau lichide chimice de spalat.

Un produs de inalta calitate se foloseste cu succes in baie sau dus. Acolo indeparteaza depunerile formate de calcar pe peretii cabinei sau pe vasele de toaleta. De asemenea, faianta si pardoseala acoperita cu gresie sunt igienizate si raman foarte curate ca urmare a folosirii unui astfel de dispozitiv performant.

De ce beneficii te vei bucura?

Gospodinele stiu ca un mop obisnuit curata podelele si le lasa umede un timp dupa curatenie, ceea ce necesita aerisire. Uscarea pardoselilor poate fi o problema atunci cand faci curat in mai multe incaperi si nu ai timp mult la dispozitie. Mai ales iarna, nu poti astepta mult sa se usuce gresia pentru a continua curatenia.

Mopul cu aburi de la Polti lasa pardoselile curate, uscate si spalate foarte bine. Cand faci curatenie folosind un astfel de produs, vei remarca diferenta. Este mai usor de sters peste tot si mopul poate curata in profunzime suprafetele, caci reuseste sa inmoaie murdaria cu aburul fierbinte. Igiena perfecta a suprafetelor este garantata de aburii la temperaturi inalte emanati de mop.

Specialistii sustin ca utilizarea unui astfel de mop elimina 99.9% dintre microbi, virusuri si bacterii de pe suprafetele pe care le cureti. 

Un mop cu aburi de la Polti va curata minunat podeaua, lasand-o foarte curata si stralucitoare. Acesta nu lasa urme neplacute sau lipicioase, asa cum se intampla cand folosesti carpa sau un mop obisnuit si solutie de spalat. Poti alege diferite modele, dar e bine sa te orientezi dupa cel potrivit nevoilor tale in functie de puterea electrica.

Un mop de putere mare va incalzi apa mai repede si va fi mai eficient. Majoritatea mopurilor sunt alimentate cu cablu, de la reteaua de electricitate. Exista si modele cu acumulatori, care nu au fir si iti ofera autonomia necesara unei curatenii impecabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea