Cum sa...

# covor intrare in casa #covor

Cum trebuie sa arate covorul de la intrarea casei pentru a atrage norocul

Iti place Feng Shui? Aceasta filozofie chineza este folosita pe scara larga in casele din intreaga lume, deoarece se crede ca anumite obiecte din casa sunt capabile sa atraga norocul si succesul. De data aceasta va vom spune cum ar trebui sa arate covorul de la intrare pentru ca toate vibratiile bune ale Feng Shui sa fie in favoarea ta.

 

In orice casa este esential sa aveti un covor la intrare, deoarece este prima impresie pe care o vor avea oaspetii atunci cand intra in casa. Asadar, daca vrei sa atragi norocul cu Feng Shui, citeste mai departe.

Pentru a sti cum ar trebui sa fie covorul in casa ta, trebuie sa iei in considerare locatia, deoarece aceasta este fundamentala pentru Feng Shui. Luati o busola si identificati in ce directie este plasat covorul, deoarece aceasta va fi baza pentru designul sau.

Covor in sud

Conform Feng Shui, daca covorul este situat in sud, acesta va trebui sa fie in culori legate de foc, cum ar fi galben, portocaliu, rosu sau chiar roz intens. De asemenea, puteti avea un covoras din lemn sau unul cu un design de plante sau copaci.

Covor in nord

In cazul in care covorul din casa ta se afla in nord, elementul la care va trebui sa faci aluzie este apa, asa ca alege covoare in tonuri de albastru sau negru; acestea pot avea detalii albe sau gri, dar de preferinta modele subtile. De asemenea, se recomanda ca forma covorului sa fie rotunjita.

Covor in est

Pentru est, covorul va trebui sa fie in tonuri de maro sau verde, deoarece ar trebui sa aiba legatura cu lemnul, desi cel mai bine este sa alegeti un covor din acest material, deoarece conform Feng Shui in acest fel veti atrage norocul.

Covor de usa in Vest

Daca intrarea in casa se afla in vest, va trebui sa asezi un covor care sa faca aluzie la metal, adica cu culori albe si gri. Puteti opta pentru covoare patrate si foarte simetrice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului