Cum sa...

# paianjenii din locuinta #paianjeni # solutii naturale

Cum scapi de paienjenii care-ti invadeaza casa in fiecare toamna

In fiecare toamna pare ca paienjenii iti iau cu asalt casa? Este normal sa se intample acest lucru, mai ales daca lasi usile deschise sau ferestrele si nu ai plase de protectie. De asemenea, este important sa stii ca aceste insecte poti intra in casa si prin crapaturile existente pe langa tamplarie sau in pereti.

 

Paienjenii isi cauta locuri calduroase in aceasta perioada a anului, in care sa stea sau chiar sa-si petreaca intreaga iarna, iar casele noastre sunt spatiile perfecte pentru acestia.

Vestea buna este ca poti scapa de aceste insecte invadatoare cu ajutorul unui ingredient simplu, pe care toata lumea il are deja in casa. In plus, este 100% natural: ceaiul de menta. 

Incepe prin a face  o curatenie generala in inreaga casa si prin a curata temeinic fiecare coltisor, inclusiv pe cele din spatele mobilierului. Apoi, amplaseaza pliculete cu ceai de menta in locurile in care observi ca paienjenii se adapostesc. Mirosul acesteia ii va respinge imediat.

Un alt truc la care poti apela este sa amplasezi astfel de pliculete la geam sau la usa daca observi ca exista crapaturi prin care pot patrunde. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea