Cum sa...

#solutii furnici # scapa de furnici #furnica casa #furnici

Cum scapi de furnicile care iti invadeaza casa

Odata cu sosirea caldurii, multe persoane se confructa cu problema furnicilor care le invadeaza casele. Iata cum poti scapa rapid de micii invadatori, fara sa apelezi la solutii toxice.

Sare cu praf de copt

Ai observat ca furnicile ti-au invadat bucataria? Presara pe jos sare amestecata cu praf de copt sau bicarbonat. Dupa ce au parasit incaperea adauga acest amestec langa rama de la fereatra si/sau usa pentru a te asigura ca nu vor mai intra niciodata in locuinta ta.

Solutie pe baza de lamaie

Creeaza propriul insecticid din ingrediente 100% naturale. Amesteca zeama de la doua lamai cu un litru de apa si pulverizeaza solutia in locul in care furnicile si-au facut cuib. Pentru a preveni ca acestea sa intre iar in locuinta, pulverizeaza regulat solutia in jurul casei sau in dreptul ferestrelor.

Traseaza linii cu creta

Un mod simplu de a tine furnicile la distanta de locuinta ta este sa trasezi linii cu creta in jurul casei sau in dreptul ferestrelor. Astfe, furnicile vor sta la distanta deoarece nu suporta carbonatul din calciu. De asemenea, poti presara pudra de creta in ghivecele plantelor, daca observi ca micii invadatori doresc sa-si construiasca un musuroi in ghiveci.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului