Cum sa...

#casa moderna #casa confortabila

Cum sa-ti faci casa mai confortabila si mai moderna

Acasa iti creezi oaza de liniste, coltul de rai unde te regasesti, te odihnesti si te reumpli de energie. Spatiul acesta poarta amprenta ta si ar fi bine ca totul sa se rezume la un stil placut. In materie de amenajari interioare poti adauga cateva elemente in plus, fie sezonier, fie oricand simti nevoia. Cum mici schimbari aduc mari satisfactii si schimba decorul, ai toata motivatia de a dori cate ceva nou.

 

Nu doar electrocasnice noi si alte gadget-uri pot fi cele care iti updateaza casa. Mobilierul, piesele de decor au nevoie si ele de ceva nou.

Se spune despre sezonul de iarna ca ne trimite mai mult in interior. Zilele mai scurte ne fac sa ne scurtam programul in ceea ce priveste iesirile. Daca tot petreci ceva mai mult timp acasa, atunci aici ai putea recrea paradisul confortabil pe care ti-l doresti; iar cand descoperi un magazin online precum DivaHome esti negresit mai inspirat sa faci alegeri de amenajare. Iata si cum.

Living – ce poti aduce nou si modern

DivaHome cu selectiile sale de produse iti propune piese de mobilier practice, compacte si altfel. Spre exemplu masa de cafea, o poti alege dintre variantele mai compacte, mai ales daca in decorul din living planuiesti sa troneze un super brad. Cele pe roti sunt practice, iar pentru ca stilul sa nu iti compromita nici eleganta decorului, opteaza pentru cele din sticla. Cu forma atipice, linii interesante, sticla sustinuta de cadru metalic, DivaHome rasfata cu variante care mai de care – din lemn de asemenea, cele scandinav style sau chiar combinatii de lemn cu sticla.

Asezata langa o canapea moale si confortabila, masa de cafea contureaza spatiul perfect pentru clipele tale de relaxare. Daca din living iti lipseste canapeaua sau aceasta este in set cu fotolii, masa de cafea poate fi acompaniata de un fotoliu de tip taburet. Sunt aparent simple, nu au cadru, nu au picioare de sustinere si sunt...ca un cub. Nici nu ocupa mult spatiu, dar sunt imbracate elegant in tapiterie.

Bucataria

Daca ai bucatarie open space cu masa de bar, atunci scaunele sunt in atentia oricui ajunge in aceasta zona. Le poti schimba cu cele colorate, tapitate sau imbracate in piele ecologica. Forme si decupaje dintre cele mai variate, moderne, abstracte iti pot face bucataria cu mult mai interesanta si mai moderna. Nu uita sa alegi scaunele ajustabile la inaltime, cu picior stabil. Daca bucataria este mai generoasa ca spatiu, axeaza-te pe zona de luat masa, pe masa si scaunele de aici ce pot concentra toata atentia atunci cand pasesti in bucatarie.

Holul

Daca crezi ca holul nu prea poate avea mari imbunatatiri, atunci trebuie sa descoperi la DivaHome rafturile decorative sub forma de copac. O piesa de mobilier unica, cu variante de a fi montate pe stanga sau pe dreapta poate decora intr-un mod inimaginabil de interesant orice perete.

Innobileaza spatiul mai ales cand pe ramurile sale vor trona carti sau fotografii. Chiar si simpla sa prezenta este incantatoare.

Dormitorul

In dormitor ai cu mult mai multe optiuni de amenajare astfel incat sa redai acestui spatiu o nota mai moderna, mai nonconformista. O schimbare importanta o poti face la pat, acesta fiind si un bun motiv sa iti doresti ceva mai eleganta, in trend. DivaHome propune variante tapitate, cu tablie inalta, cu sertare la baza. Sunt impunatoare si negresit atractia principala din aceasta incapere.

Pentru investitii mai modeste, poti miza si pe mici schimbari – perne decorative si cuvertura, mai ales in varianta pufoasa, un covor de tip blana sau perdele pe care le schimbi pentru o pata de culoare in contrast cu decorul.

Nici iluminatul nu trebuie neglijat, fiind de altfel si important, dar si o ocazie potrivita de a face ca decorul camerei tale sa fie ceva mai atractiv. Sunt de preferat cele nu foarte incarcate, cu abajururi albe simple, dar cu forma aparte. Lumina calda este de preferat in locul celei reci.

Schimbarile din decorul casei sunt menite sa aduca un aer fresh, sa contribuie la starea ta de bine. Fara sa obosesti ochii sau sa aglomerezi spatiul, mici schimbari poti face cu alegerile de mobilier si nu numai, de la DivaHome.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea