Cum sa...

#eliberare sifonier #sifonier

Cum sa-ti eliberezi sifonierul in 5 pasi simpli

Un sifonier plin poate fi o sursa de stres, dar eliberarea lui poate fi o sarcina destul de simpla daca urmezi cateva pasi simpli. Iata cum sa-ti eliberezi sifonierul intr-un mod organizat:
  1. Gaseste un spatiu de depozitare temporara: Inainte de a incepe sa scoti lucrurile din sifonier, ai nevoie de un loc unde sa le pui. Pune o patura pe podea sau foloseste o alta camera pentru a le aseza temporar.
  2. Fa o inventariere a continutului sifonierului: Ia fiecare obiect din sifonier si pune-l pe patura. Fa o lista sau un desen al tuturor lucrurilor din sifonier, astfel incat sa stii ce ai.
  3. Decide ce vrei sa pastrezi: Acum ca ai o imagine clara a continutului sifonierului tau, poti incepe sa decizi ce vrei sa pastrezi si ce vrei sa arunci sau sa dai mai departe. Lucrurile pe care nu le mai folosesti sau care nu mai sunt in stare buna pot fi donate sau aruncate.
  4. Organizeaza lucrurile pastrate: Acum ca ai hotarat ce vrei sa pastrezi, este timpul sa organizezi lucrurile intr-un mod care sa te ajute sa le gasesti mai usor. Foloseste cutii, cosuri sau recipiente pentru a le grupa pe categorii. De exemplu, pune toate tricourile intr-un cos si toate camasile intr-unul separat.
  5. Pune lucrurile inapoi in sifonier: Acum ca ai hotarat ce vrei sa pastrezi si ai organizat lucrurile, este timpul sa le pui inapoi in sifonier. Incearca sa folosesti cat mai mult spatiu disponibil, astfel incat sa poti maximiza spatiul de depozitare.

Dupa ce ai urmat acesti pasi, sifonierul tau ar trebui sa fie mult mai organizat si mai usor de utilizat. Nu uita sa verifici periodic continutul sifonierului tau si sa scoti lucrurile pe care nu le mai folosesti, astfel incat sa pastrezi sifonierul organizat in mod constant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului