Cum sa...

#craciun #decorare casa sarbatori

Cum sa-ti amenajezi casa in spiritul sarbatorilor de iarna

 

 

Craciunul si Anul Nou sunt foarte aproape, iar cele mai frumoase momente sunt acelea in care casa este amenajata de sarbatoare. Pe langa bradul de Craciun, o alta varianta potrivita este amenajarea intregii case pornind de la mobilier si continuand cu diferite tipuri de decoratiuni.

 

Cele mai potrivite culori pentru amenajarea casei tale sunt cele traditionale Craciunului: rosu, alb sau culori naturale.

Cum sa aduci magia sarbatorilor in casa ta

Piesa de rezistenta a decorului pentru Craciun este bradul, iar locul acestuia nu poate fi in alta parte decat living, locul in care petreci cele mai frumoase clipe alaturi de familie si prieteni in perioada sarbatorilor. Indiferent daca este natural sau artificial, globurile, instalatiile luminoase si tot felul de alte decoratiuni il vor face sa straluceasca atat la propriu, cat si la figurat.

Odata bradul decorat, trebuie sa creezi in jurul lui un ambient la fel de vesel, de sarbatoare. O coronita realizata din conuri de brad sau una colorata in culori aprinse si o decoratiune ce il are in prim plan pe cel mai popular personaj al acestei perioade, Mos Craciun.

Bucataria joaca un rol crucial in perioada sarbatorilor, pentru ca este locul in care pregatesti toate bunatatile care vor umple masa. O draperie sau o perna pentru scaun si un set de accesorii in culorile specifice Craciunului, alb si rosu, te ajuta sa creezi decorul perfect.

Dupa o zi plina de activitati, oboseala isi face simtita prezenta. Astfel, te asteapta in dormitor patul tau confortabil, imbracat din cap pana in picioare in haine de sarbatoare, cu pleduri pufoase, asternuturi si perne asortate in culorile Craciunului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului