Cum sa...

#casa protejata #casa sigura #casa

Cum sa te simti mai protejata in propria casa

Iti doresti ca locuinta in care iti petreci mare parte din timp sa reprezinte unul dintre cele mai sigure locuri din lume, asa ca esti hotarata sa faci niste imbunatatiri simple si accesibile, pentru un plus de securitate in viata ta. Daca nu stii cu ce se incepi, iata mai jos cateva sugestii pentru imbunatatirea sigurantei caminului tau.

Planifica totul

Inainte sa te apuci efectiv de treaba, intocmeste o lista cu principalele nevoi de siguranta pe care le ai. Dupa ce ai identificat cele mai importante nevoi, concentreaza-te pe ceea ce ar trebui sa faci astfel incat sa-ti satisfaci respectivele asteptari. Analizeaza cat ar costa implementarea masurilor de siguranta care sa-ti acopere nevoile si gandeste-te cum ai putea sa-ti finantezi toate proiectele de securitate.

Cum arata un sistem de securitate perfect

Un sistem de securitate perfect ar trebui sa ia in calcul atat interiorul, cat si exteriorul locuintei. Cele mai importante elemente de securitate care iti protejeaza locuinta la exterior sunt sistemul de acces in casa si camerele de supraveghere. Sistemul de acces in locuinta cuprinde usa si un interfon inteligent. Prin urmare, alege o usa metalica moderna, care sa dispuna de un mecanism complex de inchidere.

In ceea ce priveste camerele de supraveghere pentru exterior, alege unele de ultima generatie, care permit monitorizarea in timp real si non-stop a tuturor activitatilor care au loc in afara casei tale. Camerele trebuie instalate la exteriorul casei tale in asa fel incat sa nu ramana niciun unghi nesupravegheat.

Camerele de supraveghere sunt obligatorii si la interiorul locuintei. De asemenea, tot la interior ar trebui sa ai montat un sistem de alarma bazat pe senzori de miscare, in cazul in care cineva incearca sa patrunda ilegal in casa. Un interfon video reprezinta un alt element de securitate care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta, daca vrei sa poti vedea tot timpul cine te apeleaza si incearca sa ajunga in apropierea locuintei tale.

Ca sa te simti cu adevarat in siguranta, ar fi indicat, de asemenea, sa inchei un contact cu o firma privata de paza si protectie, care sa poate interveni foarte rapid in caz de nevoie.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare