Cum sa...

#reparare tapet #tapet dezlipit #tapet vechi #tapet

Cum sa repari tapetul vechi, daca nu ai bani sa-l inlocuiesti

In timp, tapetul poate avea de suferit. Fie marginile acestuia se dezlipesc, fie din cauza conditiilor mediului acesta prinde goluri de aer si se umfla. Daca nu ai bani sa inlocuiesti tapetul, poti opta pentru a-l repara. Nu trebuie sa apelezi la profesionisti. Poti face chiar tu asta, apeland la aceste trucuri simple.

Aracet pentru tapetul decojit

Tapetul decojit poate fi foarte usor reparat cu ajutorul aracetului. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici aracet pe o coala de hartie pe care sa o introduci apoi intre tapet si perete. Aceasta va patrunde pana in cel mai stramt ungher, iar aracetul de va distribui uniform in zona cu probleme. Lipeste apoi tapetul inapoi pe perete si scoate usor hartia, care va aluneca fara probleme. Cu ajutorul unei carpe moi, elimina golurile de aer care s-au format, iar peretii tai vor arata ca noi.

Scapa de umflaturi

Umflaturile pot aparea in timp, din cauza adezivului care nu a fost distribuit uniform sau din cauza umezelii. Poti scapa rapid de golurile de aer. Tot ce trebuie sa faci este sa intepi tapetul cu un ac, intr-un singur loc, si apoi sa presezi usort tapetul cu degetele spre gaura facuta in acesta pentru a elimina aerul. Cand tot aerul este eliminat, se aplica putin adeziv peste gaura pentru a nu se forma un alt gol.

Sursa foto: theroomedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare