Cum sa...

#curatare tableta #curatare telefon #solutii naturale curatenie #solutii curateni #curatare laptop #curatare calculator #curatare televizor #sfaturi curatenie #cum sa

Cum sa prepari acasa solutia perfecta pentru curatarea ecranelor

Ecranele televizoarelor, calculatoarelor sau telefoanelor atrag praful si murdaria, mai ales daca sunt folosite zilnic. Mai mult, telefonul sau tableta sunt un adevarat focar de infectii, pe acestea regasandu-se nu numai praf ci si sebuum, fond de ten si nenumarate bacterii periculoase.

De cele mai multe ori solutiile cumparate din comert sunt foarte scumpe si nu intotdeauna eficiente. Iata insa o solutie pe care o poti face acasa, cu bani putini, si care este ideala pentru curatarea ecranelor electronicelor din casa.

Ai nevoie de:

  • o cana otet alb
  • o cana apa distilata
  • sticla cu pulverizator
  • carpa din microfibre

Atentie! Poti folosi orice tip de sticla cu pulverizator. Trebuie in schimb sa ai grija ca aceasta sa fie foarte curata.

Intr-un sticla cu pulverizator adauga apa si otetul si amesteca totul foarte bine.

Incepe prin a sterge bine ecranul cu ajutorul carpei cu microfibre pentru a elimina praful si petele de grasime sau fond de ten.

Pulverizeaza apoi putina solutie pe o alta carpa, curata si sterge bine ecranul telefonului, calculatorului sau pe cel al televizorului.

Otetul ajuta la eliminarea microbilor, fiind un antiseptic natural. Este asadar o solutie ideala in special pentru cei care au copii si vor sa-i tina cat mai departe de microbi.

Sursa foto: wikihow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea