Cum sa...

#aparat aer conditionat #aer conditionat #alegere aer conditionat

Sfatul specialistilor: Cum sa iti alegi corect aparatul de aer conditionat

Vara ne bate la usa, cel putin calendaristic, asa ca ar cam trebui sa te pregatesti pentru temperaturile caniculare care se apropie. Si ce te poate tine cel mai bine la adapost decat un aparat de aer conditionat! Iti vei spune ca sunt o multime de modele pe piata si ca e greu sa il alegi pe cel mai potrivit. De aceea te ajutam noi. Iata cateva dintre propunerile site-ului www.aer-conditionat.ro si reducerile de care poti beneficia!

Nu consuma mult

Majoritatea clientilor se tem ca un aparat de aer conditionat le va incarca prea mult factura de energie electrica. Ceea ce putini stiu, insa, este ca noile aparate folosesc o tehnologie revolutionara numita tehnologia Inverter, care le face sa consume cu 30% mai putin curent decat aparatele clasice. Comunitatea Europeana a interzis importurile de aparate care sa functioneze pe vechea tehnologie. Deci, din start ti-ai luat o piatra de pe inima. Aparatul de aer conditionat nu consuma mult!

Alege-l in functie de nevoi

Capacitatea aparatului de aer conditionat este foarte importanta, pentru ca ea iti arata puterea termica de incalzire si de racire (indicatorul "btu"). Cu cat camera este mai mare, cu atat vei avea nevoie de un aparat care furnizeaza un btu sporit.

Astfel, capacitatea de baza este 12.000 btu, ceea ce inseamna ca un singur aparat poate face fata unui living de pana la 35 de metri patrati. Urmatoarea capacitate vanduta este cea de 9.000 btu, care este recomandata pentru dormitoare. Asadar, alege aparatul de aer conditionat in functie de nevoile tale. Poti sa tii cont ca nu vei instala cate un aparat chiar in fiecare incapere, asa ca trebuie sa iti faci bine calculul legat de suprafata pe care aparatul o va raci/incalzi.

Montaj rapid

In plus, daca il cumperi in luna mai beneficiezi de o multime de promotii, astfel ca vei economisi si mai mult. Iar montajul va fi rapid, ceea ce nu se intampla in lunile de vara cand, din cauza comenzilor mari, poate dura chiar si trei saptamani.

Modele la preturi accesibile

Cel mai bine vandut model al magazinului www.aer-conditionat.ro este Gree Inverter.

Aparatul face parte din clasa energetica A, ceea ce inseamna ca este un model eficient din acest punct de vedere. Aparatul beneficiaza de tehnologie avansata G10 Inverter si are purificator de aer Cold Plasma. Pretul cu care il poti cumpara de pe site este de 1.699 de lei, suma care include 5 ani de garantie. Livrarea in Bucuresti este gratuita, iar pentru comenzile din afara Capitalei se percepe o taxa de 65 de lei.

Un alt model recomandat este Fujitsu Inverter. El este cotat ca fiind cel mai bine vandut aparat din categoria "brand-uri".

Si acest aparat il gasesti pe site in aceasta perioada la reducere. Astfel, daca in mod obisnuit el costa 2.699 de lei, acum il poti achizitiona cu doar 2.199 de lei. Puterea termica a modelului este de 12.000 btu, iar aparatul face parte din categoria A++, ceea ce inseamna un consum energetic extrem de mic.

Daca, in schimb, esti adept al noului si esti dispus sa incerci un brand cu personalitate iti propunem aparatul Daikin Inverter. Are o putere termica de 12.000 btu si se incadreaza in clasa energetica A+. Costa 2.199 de lei, cu 200 de lei mai putin fata de pretul obisnuit. Garantia este de 3 ani.

Pentru aparatele de aer conditionat achizitionate de pe site-ul www.aer-conditionat.ro poti solicita si o echipa de specialisti care sa se ocupe de montarea aparatului. Costul operatiunii se ridica la 349 de lei pentru Bucuresti.

Sursa foto: kakonged.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea