Cum sa...

#proiecte casa #cum sa #diy #weekend #amenajarea casei

Cum sa iti decorezi singur casa! Proiecte DIY pentru weekendul acesta

Adesea tindem sa apreciem mai mult obiectele personalizate, dar cand aceasta sunt creatii care ne ies din propriile maini avem o alta satisfactie si vom fi cu mult mai atasati de acel obiect.

Lucrurile stau cam asa: aveti o punga de ciment si intr-un castron mare apa. In aceasta formula ele sunt doar o gramada de ingrediente / materiale. Dar va puteti folosi mainile pentru a le transforma. Aveti puterea de a crea ceva, poate chiar si o piesa de arta. Proiectele va pot ajuta sa va dati seama cat de mult talent aveti. Sau ele pot fi, pur si simplu, o noua pasiune, un hobby. Este o modalitate excelenta de a va petrece timpul liber si puteti face acest lucru impreuna cu familia.

Aceste proiecte "DIY - do it yourself" va vor ajuta sa creati o legatura cu oamenii pentru care le faceti. De asemenea, aceste proiecte pot fii daruri frumoase si le puteti folosi pentru a imortaliza un moment foarte special al vietii voastre. Dupa cum probabil stiti, nimic nu dureaza pentru totdeauna. Astfel, acest tip de proiecte va poat ajuta sa va pastrati amintirile in viata.

Unul dintre proiectele care noua ni s-au parut interesant este unul care ne invata cum putem sa pastram mereu piciorusul mic si dragalas al copilului nostru la aceasta dimensiune. Ei bine, veti avea nevoie doar de amidon de porumb, bicarbonat de sodiu si de apa. Pentru a le pregati, veti avea nevoie de un castron, o spatula si de o tigaie. Dupa ce ati amestecat ingredientele in bol, le veti adauga in tigaia incalzita. Se amesteca in compozitie pana cand este bine compactata si omogenizata. La sfarsitul acestui proces veti avea ceva asemanator cu un aluat alb. Urmatorul pas este sa formati aluatul intr-un cerc sau intr-un patrat la dimensiunea pe care o doriti. Acum nu mai aveti decat sa luati piciorusul sau palmuta copilului si sa le presati usor in altual facut. Acesta este doar unul dintre proiectele pe care le puteti gasi in acest videoclip, sunt multe altele.

Sa devenim creativi!

Daca ai mai mult timp liber in weekend si nu stii ce sa faci, poate ti se vor parea interesante aceste proiecte:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea