Cum sa...

#utilizare clipici # proiecte diy #sclipici

Cum sa folosesti sclipiciul in proiectele DIY

Proiectele DIY (Do it yourself) au devenit foarte populare mai ales in randul tinerilor care doresc sa isi decoreze casa cu obiecte facute de ei. Acest lucru ii ajuta sa isi exploateze creativitatea si sa obtina o locuinta care se potriveste mult mai bine cu personalitatea lor. Daca iti plac astfel de proiecte, dar nu stai prea bine la capitolul imaginatie, am pregatit pentru tine cateva exemple de decoratiuni pe care le poti face singur acasa folosind sclipiciul colorat!

Personalizeaza-ti cana de cafea!

Fiecare dintre noi are o cana preferata de cafea de care nu ne despartim orice ar fi. Totusi, de ceva timp te tot gandesti sa inlocuiesti cana de cafea cu un noua, dar parca nu te-ai desparti inca de cea veche. Cum ar fi sa ii dai un nou aspect canii tale de cafea sau sa ii faci o surpriza unei persoane dragi din viata ta personalizand cana cu cafea? Ai nevoie de putin lipici tip aracet si bineinteles, de mult sclipici pentru decoratiuni. Primul pas este sa incepi sa desenezi cu o pensula cu lipici pe cana. Lasa-ti imaginatia sa zburde si mana sa contureze cele mai frumoase modele. Ia apoi tubul cu sclipici si presara praful magic peste cana! Vei vedea ca sclipiciul va ramane doar pe partile cu lipici si va scoate astfel in evidenta modelul creat de tine!

O varianta si mai simpla de personalizare a canii de cafea este folosirea unui marker cu glitter. Acest tip de marker contine un amestec de particule de sclipici intr-un mediu acrilic pe baza de apa ce se usuca complet.

Transforma borcanele goale in suporturi pentru lumanari

De obicei aruncam borcanele goale pentru ca ne ocupa spatiul inutil si ne gandim ca nu le vom refolosi cu siguranta. Te-ai gandit insa sa transformi acel borcan anost intr-un suport minunat pentru lumanare? La fel ca si in cazul anterior, ai nevoie de un lipici, de sclipici si de orice alte mici accesorii pe care ai vrea sa le folosesti in crearea unui suport de lumanare fermecator. Aplica lipiciul, lipeste sclipiciul si decoreaza borcanul asa cum iti doresti. Aceasta idee poate fi pusa in practica mai ales in preajma sarbatorilor, atunci cand ne simtim mult mai creativi si dorim sa ne transformam locuinta intr-una stralucitoare la propriu.

Scoate din anonimat ramele din casa

Daca iti plac foarte mult ramele de fotografii sau de oglinzi, dar parca nu este multumit de cum arata ele dupa ce le-ai asezat prin casa, avem o recomandare pentru tine: sclipici! Foloseste sclipiciul pentru a da un plus de farmec ramelor tale si pentru a le scoate din anonimat. Mai mult decat atat, cu ajutorul sclipiciului, iti poti transforma ramele de fotografii in atractia centrala a locuintei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi nuanta potrivita de sclipici si sa incepi sa le pictezi cu multa migala! La final vei obtine niste rame de fotografii de efect, care vor atrage privirile tuturor!

Acest truc iti poate fi de mare ajutor mai ales atunci cand vrei sa reconditionezi niste rame vechi de fotografii cu un aspect destul de uzat. Cu putin sclipici rezolvi problema si te poti mandri apoi cu noile rame foto!

Bineinteles, ca sa poti duce la bun sfarsit proiectele de mai sus si sa te poti bucura de un rezultat satisfacator, ai nevoie de un sclipici de o calitate superioara. Intra acum la colorit.ro si alege sclipiciul potrivit proiectului tau, de la vopsea cu sclipici pana la markere cu glitter!

Foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului