Cum sa...

#solutii curatare cada #curatare baie #curatenie #baie

Cum sa faci cada sa arate ca noua cu ajutorul solutiilor naturale, preparate in casa

Curatenia casei, dar mai ales a baii, poate fi o adevarata provocare daca doresi sa renunti la produsele din comert, pline de chimicale. Exista insa cateva trucuri care te vor ajuta sa cureti perfect cada, fara sa apelezi la chimicale. Iata care sunt acestea.

 

Bicarbonat de sodiu si lamaie

Petele vechi, rezistente, pot fi curatate usor cu ajutorul bicarbonatului.  Amesteca doua linguri de bicarbonat de sodiu cu zeama proaspat stoarsa de lamaie si aplica solutia pe cada, dar in special in zonele problematice. Lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi cu ajutorul unui burete inmuiat in apa curata cada, insistand in zonele problematice. La final clateste totul foarte bine.

Otet si bicarbonat de sodiu

Amesteca 300 ml de otet cu trei linguri cu varf de bicarbonat. Prepara amestecul intr-o oala mare, deoarece se va umfla. Amesteca bine pana cand spuma se duce, apoi toarna amestecul intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza amestecul pe cada si lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute. Cu ajutorul unui burete inmuiat in otet sterge bine cada, apoi clateste cu apa, din abundenta. Cada arata ca noua si, in plus, este si dezinfectata.

Sursa foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea