Cum sa...

# curatare rosturi #rosturi #sfaturi curatenie #faianta #gresie #curatenie casa

Cum sa cureti rosturile de gresie sau faianta simplu si rapid

Rosturile de la gresie si faianta pot fi dificil de curatat, mai ales ca acestea sunt expuse in permanenta umezilii. Aceasta din urma duce la aparitia igrasiei si in unele cazuri la depunerile de calcar.

Pentru a nu pierde ore in sir curatand rosturile poti aplea la un truc simplu, care le protejeaza in permanenta de murdarie. Tot ce trebuie sa faci este sa le acoperi cu un strat de ceara. Acesta va impiedica umezeala sau alte mudarii sa ajunga la rosturi, mizeria fiind foarte usor de indepartat cand speli gresia in mod normal.

Tot ce iti trebuie este o lumanare alba, cu ajutorul careia sa freci rosturile gresiei, la fel ca in videoclipul de mai jos. Astfel, rosturile nu se vor mai uda si vor fi mereu impecabile.

Atentie insa, preocedeul va trebui repetat cel putin o data pe luna, deoarece, in timpul spalarii, ceara se poate curata, mai ales daca obisnuiesti sa speli cu mopul cu aburi.

Sursa foto: decorationchannel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare