Cum sa...

#solutie curatenie faianta #intretinere faianta # curatare faianta #faianta

Cum sa cureti gresia si faianta in cateva minute, cu solutii 100% naturale

Baia si bucataria sunt acele doua locuri din casa, care trebuie sa fie in permanenta curatate si dezinfectate, deoarece aici se aduna cei mai multi microbi. In procesul de curatenie intra insa si gresia si faianta, care de multe ori ne pot da adevarate batai de cap cand vine vorba de curatenie.

Nu si daca apelezi la solutii 100% naturale, create chiar de tine, acasa. Acestea nu numai ca vor dezinfecta baia si bucataria, insa te vor ajuta sa termini curatenia in doar cateva minute. In plus le poti folosi cat de des doresti, fara a-ti face griji ca in timp vor distruge stralucirea faiantei si a gresiei, cum se intampla in cazul produselor cumparate din comert.

Ai nevoie de:

  • 1/2 cana de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cana de otet
  • 1/2 cana de lamaie
  • 5 litri de apa

Peste apa adauga bicarbonatul de sodiu si amesteca bine pana se dizolva. Adauga apoi sucul de lamaie si continua sa amesteci. La final adauga si otetul.

Adauga solutia intr-o sticla cu pulverizator pentru a o pulveriza pe faianta. Sterge totul cu o carpa curata, care nu lasa scame. Restul solutiei adaug-o intr-o galeata si spala podeaua in mod normal, cu mopul.

Sursa foto: gcastd.com  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului