Cum sa...

# creare paianjen # realizare deocratiuni #decorare casa Halloween #paianjen #paianjen halloween

Cum sa creezi paianjeni gigant pentru a-ti decora casa de Halloween

Decoratiunile de Halloween sunt la mare cautare in aceasta perioada. Pe langa dovlecii care sunt nelipsiti de la aceasta sarbatoare, mai exista si alte moduri in care iti poti decora locuinta. Daca si tu te pregatesti intens pentru aceasta sarbatoare incarcata de simboluri, iata cum poti sa creezi cativa paianjeni gigant pentru a-ti decora casa de Halloween.

Materiale necesare:

  • Bucati de blana artificiala
  • Sarma de 16 mm
  • 180 cm de tub de spuma de 2,5 cm
  • 2 jumatati de bile din spuma cu diametrul de 10 cm
  • 2 jumatati de bile de spuma cu diametrul de 5 cm
  • 2 sfere de sarma de 20 de cm
  • 1 sfera de sarma de 40 de cm

Pregateste bilele de spuma

Pentru a face cei mai mici dintre paianjenii gigant ai nevoie de doua bile de spuma, una trebuie sa aiba pe jumatate din diametrul celeilalte. Jumatatea mai mica va fi capul, din cea mai mare vei confectiona corpul paianjenului.

Cum faci corpul paianjenului

Realizeaza capul si corpul paianjenului lipind jumatate din bila mica de jumatate din bila mai mare, folosind un pistol de lipit cu adeziv. Decupeaza o bucata din blana artificiala care sa fie suficient de mare pentru a acoperi forma de spuma. Lipeste blana astfel incat sa acopere bine inclusiv partile laterale ale paianjenului. Gaureste apoi cu un instrument pentru gaurit formele de spuma, inclusiv blana, in aceste gauri vei pune sarma, pentru a forma picioarele paianjenului. Pune adeziv pe un capat al fiecarei bucati de sarma, apoi introdu bucatile de sarma, pe rand, in formele de spuma pentru a face cele 8 picioare ale paianjenului.

Pune picioarele de spuma ale paianjenului

Indoaie sarmele la capete pentru a face o bucla la fiecare picior. Taie tuburile de spuma in bucati de 22 de cm si aplica peste fiecare picior, impingand cat mai aproape de corp. Fa un nod la capatul sarmei pentru a se securiza cat mai bine, apoi lipeste cu adeziv, de blana. Indoaie sarma pentru a obtine picioarele in forma dorita.

Acesti paianjeni sunt perfecti pentru a decora spatiile mari din interior, cum ar fi semineul sau usile.

Realizeaza forma de paianjen

Realizeaza capul si corpul paianjenului lipind jumatate de bila de spuma de cercul facut din sarma. Taie bucati de blana artificiala si acopera in intregime forma, inclusiv in partile laterale. Lipeste materialul cu adeziv. Fa gauri in forma obtinuta pentru a pune picioarele paianjenului. Pune bucati de sarme egale pe amble parti pentru a face cele 8 picioare ale paianjenului. Lipeste bine bucatile de sarma.

Adauga picioarele

Indoaie sarmele la capete pentru a face o bucla la fiecare picior. Taie bucati de tuburi de spuma si aplica cate o bucata peste fiecare picior. Lipeste blana de spuma si indoaie sarma pentru ca picioarele sa aiba forma dorita. Poti face cativa paianjeni de acest fel pentru a decora exteriorul casei pentru Halloween.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului