Cum sa...

#decoratiuni ferestre halloween #ferestre halloween # decoratiuni ferestre #decoratiuni halloween #halloween

Cum sa creezi chiar tu o decoratiune inspaimantatoare pentru ferestre

Cand decizi ca iti doresti sa decorezi casa pentru ziua de Halloween este bine sa iei in considerare si ceea ce poti sa creezi chiar tu. Decoratiunile pentru ferestre sunt unele dintre cele mai de efect si poti sa creezi spaima imediat cu forme si obiecte vazute din afara casei tale si din interior. Iata o idee de decoratiune inspaimantatoare pe care o poti face chiar tu si modul in care poti sa o obtii:

Idee: O fata inspaimantatoare de dovleac fioros pe fereastra ta

Una dintre cele mai simple decoratiuni pentru geam ce are nevoie de putine ustensile si de putin timp pentru a putea sa fie pusa in practica, este aducerea unei imagini infricosatoare a unei fete. Practic, ceea ce faci este sa construiesti din hartie imaginea fetei . Nu ai nevoie decat de putin timp si de bucuria de a lucra, precum si de hartie, foarfeca si lipici pentru a le pune pe geam si alte cateva ustensile. Cand stingi lumina, efectul este imediat aparut!

Lista exacta cu ustensilele necesare pentru proiect

Materialele pe care le folosesti sunt in relatie directa cu marimea si cu numarul de geamuri pe care vrei sa le acoperi. In exemplul din poza de mai sus sunt acoperite 4 geamuri. Pentru aceasta varianta ai nevoie de ceea ce v-a fi trecut mai jos, insa poti adapta totul in functie de nevoile tale specifice:

  • 6 bucati de hartie gen poster neagra
  • 1 cutie de hartie creponata sau tip servetel portocalie: 12 bucati
  • Foarfeca
  • Cutit pentru hand-made, cutter
  • Banda pentru lipit
  • Creion, creion alb cerat sau creta

Lipeste hartia tip poster pe intreg geamul

Ce urmeaza sa faci este sa iei toate hartiile tip poster si sa le lipesti de fereastra, fara sa omiti nici un pic de spatiu prin care sa treaca lumina. Totul trebuie sa fie negru. Pentru ca majoritatea ferestrelor sunt mai mari decat bucatile de hartie, exista doua bucati in plus care pot sa fie ajustate astfel incat sa cuprinda restul de geam care ramane liber. Nu trebuie sa fie pusa banda de lipit in exces, ci doar cat sa tina hartia la locul ei.

Deseneaza fata dovleacului pe hartie

Asa cum este lipita de geam , hartia poate sa fie desenata cu ajutorul unui creion, unui creion alb cerat sau chiar cu creta alba pentru contrast. Cei doi ochi sunt realizati sub forma unor triunghiuri, iar zambetul este pe ambele ferestre, dintr-o parte in alta.

Decupeaza si lipeste

Trebuie sa indepartezi hartia de pe geam si sa o decupezi cu ajutorul ustensilelor. Acum trebuie sa lipesti la loc hartiile decupate pe fereastra ta. De data aceasta cu multa banda.

Lipeste servetelele portocalii

Ce urmeaza este sa lipesti hartiile portocalii peste cele negre pentru ca atunci cand sunt luminate din interior, sa para aprinse in exteriorul casei. Poti sa folosesti hartia portocalie dublata pentru un efect mai intens de culoare.

Sursa foto: bgh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare