Cum sa...

# alegere cap de dus #cap de dus #dus

Cum sa alegeti un cap de dus pentru un rasfat deplin

Alegerea echipamentului pentru cabina de dus poate parea floare la ureche, insa numai cine tine cont de toate caracteristicile pe care le doreste poate obtine condtiile ideale de confort si eficienta. Intre caracteristicile de care este indicat sa tineti cont se afla si para dusului, cunoscuta si drept cap de dus.

In prezent, piata obiectelor sanitare dispune de diferite tipuri de cap de dus, unele mai eficiente si inteligente decat altele. Ca sa optati pentru cea mai buna varianta, urmati recomandarile de mai jos.

De ce sa alegem un cap de dus cu tehnologii inovative?

Cabinele de dus au diverse forme si dimensiuni, si difera si in functie de materialul din care au fost fabricate: exisa cabine din sticla securizata sau din PVC. Insa ele se diferentiaza si prin tipul de scurgere, prin gorsimea geamurilor, montaj, pret si nu in ultimul rand produsele sanitare si accesoriile care le acompaniaza. Secretul producatorilor sta in functionalitatea produselor comercializate, lucru valabil si pentru un cap de dus. Dintr-un banal obiect aflat in baie, acesta se poate transforma intr-un veritabil mediu de relaxare si deconectare. Iata care sunt cele mai actuale tehnologii folosite pentru fabricarea perelor de dus:

  1. GROHE DreamSpray® - Cu o distributie consistenta si precisa a apei, un material de fabricatie rezistent si durabil, capul de dus Grohe este conceput pentru a-ti alinta simturile. Dusurile nu au fost niciodata mai relaxante si revigorante.
  2. GROHE Bokoma Spray® - De ales pentru beneficiul masajului in timpul dusului, la capatul zilelor solicitante. La fel de folositor in vremea iernii si in miezul verii, acest cap de dus are menirea de a te relaxa cu desavarsire. Cu o tehnologie germana de varf, aceasta para de dus marca Grohe corespunde tuturor exigentelor unui dus perfect.
  3. GROHE SpeedClean® - Ca sa eliminati in intregime, cu usurinta si viteza orice depunere de calcar. Printr-o simpla atingere, capul de dus face tot restul sarcinii. Uita de grijile de altadata si spune bun venit in prezent.
  4. Ghidul InnerWater ® - Pentru o reglare precisa si rapida a temperaturii apei in timpul dusului. „Adio” momentelor neplacute cand presiunea scade, temperatura devine pe neasteptate cu totul alta, iar dusul se transforma intr-o aventura. Multimita acestei tehnologii, dusurile devin ceea ce ne dorim cu totii sa fie.

Cum sa alegem un cap de dus potrivit?

Ca sa va asigurati de o achizitie multumitoare, cel mai indicat este sa vizitati un showroom specializat, unde veti gasi produse conectate la o conducta de apa, pentru a le putea oberva in actiune si a le verifica in mod corespunzator. Desi piata de profil pune la dispozitia conumatorilor mii de optiuni, important esta sa stiti ca daca doriti un produs pe care sa il utilizati vreme indelungata, trebuie sa alegeti calitatea.

Pentru o oferta corespunzatoare si produse sanitare de cea mai mare calitate, accesati baterii-lux.ro si faceti cunostinta cu o gama de produse de top, marca germana Grohe. Descoperiti oferta de produse si beneficiaza de promotii speciale si reduceri de sezon. Faceti un rasfat din timpul petrecut in baie sau bucatarie si usureazati-va ziua pentru un confort sporit.

Intrati in legatura cu un reprezentant aici si obtineti toate informatiile care va sunt necesare pentru o achizitie de care sa fiti intotdeuna multumiti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare