Cum sa...

#balcon de revista #lumini balcon #sfaturi #cum sa #balcon #lumini

Cum sa ai un balcon de milioane! 5 sfaturi utile

Cinci sfaturi despre cum sa va creati propriul balcon uluitor. Casele au de obicei balcoane sau curti, dar nu foarte multi oameni stiu cum sa le decoreze. Depinde cat de mult spatiu aveti si ce fel de design vi se potriveste. Pentru un mic pridvor poti folosi un concept minimalist, ca si pentru un spatiu deschis pe care l-ai putea aranja cu usurinta ca o camera de zi in exterior.

1. Spatii mici

 

Daca balconul este mic, puteti opta pentru un stil simplu, este potrivit si ofera un accent de eleganta. In acest fel spatiul nu va arata aglomerat si va veti putea bucura de cafeaua preferata. Adaugati doar o masa, doua scaune si cateva ghivece de flori, iar designul dvs. Va arata grozav.

2. Canapea pentru balcon

 

Imaginati-va ca beti o limonada rece intr-o zi de vara fierbinte, asezata pe o canapea pe balcon. Aduceti culoarea in aceasta zona utilizand o nuanta luminoasa pentru canapea. Pentru un aspect desavarsit, puteti adauga perne de diferite culori, dar incercati sa ramaneti in aceeasi paleta.

3. Lumini pe balcon

 

Puteti obtine un aspect frumos si remarcabil pentru balcon folosind lumini pentru a decora balustrada. In acest fel veti avea o atmosfera de basm la un pret foarte scazut. Asezati luminile in timpul zilei si priviti-le in timpul noptii.

4. Spatii largi

 

Daca aveti o veranda mare, atunci profitati de acel spatiu si aranjati-l ca o camera de zi exterioara. Pentru verande este mai bine sa folositi mobilier din lemn pentru ca va arata grozav si in caz de ploaie nu va trebui sa transporti toat mobilierul in casa. Daca vorbim de balcoane mari, puteti face tot ce doriti acolo. Chiar si adaugarea unui jacuzzi imens este o optiune, dar aveti grija sa nu uitati de regulile de design.

5. O gradina suspendata

 

Din vremurile stravechi, gradinile suspendate au fost o tendinta si raman in continuare. Acum puteti alege ce fel de gradina doriti sa aveti chiar in balcon. Cea mai apreciata este Gradina japoneza datorita copacilor Bonsai. Dar puteti folosi orice planta doriti pentru a crea propriul design, astfel fiind unic.

Sursa imagini: Lundin.se, Stadshem.se, Svenskfast.se, Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea