Cum sa...

# odorizant baie # baie parfumata #baie

Cum sa ai o baie mereu parfumata?

O problema majora cu care ne confruntam cand vine vorba de bai este mirosul neplacut. Acest spatiu mic poate capata cu usurinta un aer nu prea placut, datorita umezelii ce poate cauza mucegai, dar si a utilizarii principale pe care o are aceasta incapere. Din fericire, pe piata exista o multitudine odorizante de WC, dar si de odorizante de ambient, care au rolul de a improspata si elimina mirosurile neplacute din baie. insa, majoritatea nu sunt eficiente si nu reusesc sa indeplineasca ceea ce promit: sa improspateze continuu. Ca in orice domeniu exista si exceptii: solutiile pentru baie oferite de Casa Parfumurilor!

1. Odorizantele de wc bowl clip

Pe langa capacitatea de a parfuma timp indelungat, odorizantul de WC trebuie sa curete si dezinfecteze vasul de toaleta. Ei bine, acest lucru pare imposibil de atins cu ajutorul unui singur dispozitiv. insa, Casa Parfumurilor pune la dispozitie odorizantele de wc bowl clip marca Fre Pro care improspateaza aerul timp de 30 de zile. Mai mult, acestea nu se dizolva si astfel nu polueaza apa. Prin urmare, sunt ecologice si respecta limitele COV din SUA si Europa. Daca pe piata cele mai intalnite mirosuri pentru aceste tipuri de odorizante sunt: pin, marin, mar, cele de la Casa Parfumurilor sunt atat de diverse incat iti este greu sa te decizi asupra unei singure arome: sa fie mango, floare de bumbac, lavanda, pepene si castravete, sau iasomie, lamaie, kiwi si grapefruit? V-am spus ca este greu de luat o decizie asupra unei singure arome.

2. Odorizantele remind air curve

Pe partea cealalta, mai este o alternativa a acestor odorizante profesionale: odorizantele remind air curve. Cu ce sunt ele deosebite fata de restul de pe piata? Au un indicator al datei la care acestea trebuiesc inlocuite. Asadar, vei sti exact cand este momentul sa le schimbati. Mai mult, ventuzele il fac sa poata fi aplicat oriunde, cu usurinta. Astfel, te bucuri de capacitatea lui de a improspata aerul timp de 30 de zile si de faptul ca are cu 35% mai mult parfum decat oricare alt odorizant de pe piata. Este versatil si poate fi aplicat oriunde crezi ca aerul are nevoie de un plus de prospetime.

3. Myfresh - personal Air Freshener

Cea mai buna solutie de avea un aer parfumat si improspatat se regaseste intotdeauna in odorizantele automate care au senzori de miscare. Printre acestea se numara si dispozitivul Myfresh care dispune de un senzor de miscare care se activeaza doar atunci cand te afli in proximitatea lui. Mai mult de atat, fata de odorizantele automate obisnuite, avantajul acestuia este ca dispune de un ventilator mic, dar de mare viteza, care are capacitatea de a filtra aerul si de a distribui parfum de 5-10 ori mai mult decat ventilatoarele tipice.

4. Happy shit

Este o inovatie care anihileaza de indata mirosurile neplacute specifice oricaror bai. O singura pulverizare in interiorul vasului de toaleta, in spatele acestuia sau chiar pe pardoseala baii, este suficienta pentru a simti imediata senzatie de prospetime si parfumul intens. Este foarte usor de folosit si poti alege dintr-o gama diversificata de arome printre care se numara: berry crush, black saffron, exotic fruits, frutto, lime zest si banana.

5. Cele mai bune odorizante de pisoar

Fara doar si poate cele mai bune odorizante de pisoar se regasesc la Casa Parfumurilor si sunt cele marca Fre Pro! Sunt disponibile in doua variante: design hexagonal si design rotund. Ambele sunt foarte eficiente datorita perisorilor de pe ambele parti care elimina pana la 99% din stropi. Mai mult, sunt ecologice pentru ca respecta limitele COV din SUA si Europa. Un avantaj major al utilizarii acestor tipuri de odorizante de pisoar este acela ca reduc timpul de curatenie cu pana la 50% datorita bacteriilor benefice continute care curata eficient.

Acestea fiind spuse, de ce sa accepti si sa te obisnuiesti cu o baie a caror mirosuri sunt dintre cele mai ciudate, cand exista atat de multe alternative atat de la indemana? Toate produsele le puteti achizitiona online, de pe site-ul oficial Casa Parfumurilor: https://www.fre-pro.ro/.

Sursa photo: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare