Cum sa...

#birou gaming #birou #alegere bona

Cum alegi cel mai bun birou gaming

Daca esti pasionat de jocurile pe calculator, cu siguranta vei petrece mult timp la birou si vei avea nevoie de un birou pentru gaming confortabil, robust si care sa iti ofere tot spatiul necesar.

 

Un birou gaming bine ales va imbunatati considerabil experienta jocurilor PC, in vreme ce un model inadecvat va fi o sursa continua de frustrare si discomfort. Nu toate modelele de birouri gaming sunt la fel, unele fiind mai potrivite pentru munca de birou decat pentru jocuri.

Pe piata exista multe modele de birouri gaming si, daca nu stii la ce ar trebui sa fii atent, alegerea unui produs potrivit, poate deveni coplesitoare. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare:

Spatiul de care ai nevoie

Cea mai importanta caracteristica a unui birou gaming este spatiul pe care ti-l ofera. Acesta trebui sa corespunda necesitatilor tale si, daca detii gadget-uri si accesorii de jocuri, un birou cu sertare va fi extrem de util.

De asemenea, un birou cu mai multe etajere pe nivele diferite poate fi excelent pentru a pozitiona monitorul si unitatea centrala. Unele birouri de gaming vin cu rafturi incorporate, sertare si corpuri de depozitate cu usi, cu suport retractabile pentru tastatura si chiar si orificiile necesare pentru cabluri.

Ergonomia si postura corecta

Ergonomia este esentiala pentru un birou gaming! In timpul maratoanelor de jocuri vei dori sa ai o pozitie cat mai confortabila si, pe langa un scaun de calitate, ai nevoie si de un birou potrivit. Pozitia incomoda pe perioade indelungate iti poate crea dureri de spate, umeri sau gat si poate avea efecte negative asupra sanatatii.

Asigura-te ca biroul achizitionat este suficient de lat pentru a-ti putea odihni mainile si a avea monitorul pozitionat la o lungime de brat. De asemenea, asigura-te ca are inaltimea potrivita pentru a se potrivi scaunul si a-ti permite o pozitie in care picioarele sa intre complet sub birou.

Forma biroului

Designul biroului gaming este conditionat de spatiu de care dispui in camera. Din fericire, vei gasi numeroase modele de birouri gaming astfel incat sa poti alege exact ceea ce se potriveste mai bine. Astfel, poti opta pentru forma dreptunghiulara sau “L” care sunt mai mari dar se potrivesc de minune in colturile camerelor si pot fi potrivite pentru spatiile mici. In plus, pe acesta vei putea aseza doua sau chiar trei monitoare.

Pentru o camera mica poti alege si modelul de birou montat pe perete - este o solutie compacta si pliabila care te va ajuta sa valorifici eficient spatiul disponibil.

Materialul din care este confectionat, culoare si design

Cand cumperi un birou pentru gaming poti opta pentru sticla, lemn, metal sau alte materiale. Desigur, alegerea tine de gust si de preferinte, insa unele material fac ca biroul sa fie mai usor de curatat si de intretinut, in vreme ce altele materiale sunt complet demodate.

Din fericire, vei putea gasi diverse modele de birouri de gaming, in materiale variate si vei putea alege exact ceea ce corespunde preferintelor tale. Poti opta pentru stilul vintage sau modern si o gama variata de culori!

FOTO: pxfuel.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare