Cum sa...

#cosuri flori #lumanari florale #tablouri flori #flori #cum sa #tablouri

Cum sa creezi un decor romantic pentru casa ta! Citeste articolul si afla cum!

Iti amintesti cand, ca adolescent, ai pastrat toati trandafirii pe care prietenul tau ti oferea? Apoi au fost o amintire draga, dar acum florile pot deveni un efect decorativ in casa dvs. Iata cum puteti sa va decorati casa cu flori uscate:

1. Cosuri

Florile uscate au o modalitate eleganta de a va infrumuseta casa. Si este de departe cel mai folositor mod de a decora. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu lasati florile in vaza pana se vor usca. De cand sunt proaspete, scoateti-le din apa, legati-le cu un elastic si agatati-le cu capul in jos intr-un loc intunecat (de exemplu, un dulap). Se vor usca frumos, isi vor pastra forma, dar si culoarea. Dupa cel mult doua saptamani, scoateti florile puneti-le intr-un cos de iuta. Veti obtine o decoratie fermecatoare, potrivita pentru masa din camera de zi.

2. Transparenta

Umpleti o sticla transparenta cu gat larg, cu petale si frunze de flori si veti obtine o decoratiune extrem de colorata. Dezavantajul este ca nu va veti bucura de prea mult de ea, deoarece florile se vor usca si vor mucegai, deoarece sunt blocate si nu au oxigen. Dar cel putin pentru cateva zile, veti avea un element decorativ minunat.

3. Lumanari si flori

Combinati o lumanare groasa, lipiti si adaugati niste frunze uscate si veti obtine o decoratiune deosebita, romantica si frumoasa. Tot ce trebuie sa faceti pentru a le pastra cat mai mult timp dupa uscare, adaugati un strat de lac peste flori. Astfel, ele vor straluci in lumina cand lumarea este aprinsa.

4. Tablouri: Decorarea florilor

Apasati intre filele unei carti diferite flori. In 3-4 zile, se vor usca, iar cu un lipici mic si o foaie groasa de hartie, veti obtine o imagine buna pentru a atarna in dormitorul dvs. Daca o puneti intr-un cadru cu margini groase, puteti spune ca ati facut deja o adevarata lucrare de arta..

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea