Cum sa...

#Ciprian Vlaicu # visuri la cheie #proiectare casa #arhitect

Ciprian Vlaicu, arhitect "Visuri la Cheie", te invata cum sa-ti proiectezi casa

Arhitectul Ciprian Vlaicu s-a alaturat echipei "Visuri la Cheie" din dorinta de a face bine in jur si de a ajuta familiile greu incercate de viata, profesand in acelasi timp meseria pe care o iubeste. Este absolvent al Facultatii de Arhitectura "Ion Mincu" si are o experienta de 8 ani in domeniu.

Din dorinta de a impartasi experienta acumulata, Ciprian este si noul trainer al Cursului de Sketchup marca Atelierele ILBAH, unul dintre putinele de acest tip din Romania.

Sketchup este un software de modelare 3D folositor arhitectilor, designerilor de interioare, graficienilor sau inginerilor. Cu o interfata intuitiva si prietenoasa, este un program perfect pentru debutantii in proiectarea 3D.

Pe parcursul a doua luni interactive, Ciprian va familiariza persoanele interesate cu toate instrumentele disponibile, cu desenul in spatiu 2D si 3D, cu importarea si manipularea obiectelor si lucrul cu o gama diversa de materiale si tesaturi; practic, tot ce au nevoie pentru realizarea unui proiect 3D complet!

"Ma bucur enorm de mult sa am ocazia sa sustin acest curs in cadrul Atelierele ILBAH. Ca si in cazul Visurilor, si acest proiect era unul pe care mi-l doream foarte mult. Urmaream inca de la inceput ceea ce construiau cei de la Atelierele ILBAH si admiram foarte mult echipa si efortul depus de toata lumea. Dupa o perioada frumoasa de altfel, in care am fugit in lumea publicitatii, ma bucur sa reintalnesc colegii din facultate, sa ma intorc in lumea asta frumoasa a arhitecturii si nu oricum ci in proiecte atat de frumoase cum sunt Visuri la Cheie si cursul de Sketchup pe care il voi sustine la Atelierele ILBAH. Astept cu nerabdare sa cunosc pe toata lumea inscrisa si sunt convins ca o sa ne distram copios. ", a declarat Ciprian Vlaicu.

Incepand din acest an, echipa "Visuri la Cheie" este schimbata aproape in totalitate. Vedetele noului sezon sunt arhitectii Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu, iar actorul Corneliu Ulici are rol de prezentator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare