Cum sa...

# produse importante #mutare casa noua #mutare

Cele mai importante produse de care ai nevoie atunci cand te muti in casa noua

Daca tocmai te-ai mutat intr-o casa noua sau urmeaza, respectiv daca renovezi apartamentul sau casa in care deja locuiesti, vei avea nevoie de electrocasnice esentiale. Acestea sunt gandite pentru a-ti face viata mai usoara si mai confortabila. Este posibil ca unele dintre produsele acestea sa existe deja in casa ta, dar nu vei dori sa le pastrezi pe toate. Pe unele dintre ele vei vrea sa le inlocuiesti. Prin urmare, iti prezentam lista celor mai importante electrocasnice din casa.

 

Cuptoare

Vei gasi pe piata mai multe tipuri de cuptoare pe care sa le alegi in functie de preferintele tale. Fara un cuptor de buna calitate, limitezi foarte mult numarul de preparate pe care vrei sa le cumperi. Fara un cuptor nu vei putea coace prajituri si multe dintre preparate nu vor avea acelasi gust si aceeasi textura daca le faci pe plita.

Aragaz

Un alt produs de foarte mare importanta, de care vei avea nevoie imediat ce te muti in casa noua, este un aragaz. Poti opta pentru gatitul la flacara, sau pentru un aragaz electric, insa va trebui sa te asiguri ca modelul pe care il alegi este potrivit pentru stilul tau de viata. Spre exemplu, daca preferi carnea proaspata rotisata, e bine sa investesti intr-un aragaz care are cuptor cu rotisor. Daca gatesti simultan mai multe preparate, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca aragazul pe care urmeaza sa il comanzi are mai multe arzatoare de dimensiuni diferite.

Exista numeroase categorii de astfel de produse din care poti sa il alegi pe cel preferat de tine. Comanda in functie de tipul de alimentare al plitei, daca mergi pe varianta electrica. Alege functiile potrivite si vei avea un aragaz care sa te ajute mult timp.

Frigider

Nu uita de frigider! Cu siguranta ai deja unul sau mai multe pe lista, iar acest aparat este unul dintre cele mai utile existente intr-o casa. Cu ajutorul unui aragaz de buna calitate vei tine mancarea la rece si o vei pastra in siguranta pentru mai mult timp. In plus, noile combine au si mai multe functii foarte avansate, de congelare rapida, cu timer, cu iluminare si mai multe sertare, astfel incit sa poti depozita in ele tot ce ai nevoie.

Avei gasi atat frigidere simple cat si combine frigorifice ample, combine moderne side by side si alte produse care sa te ajute. Vei gasi mai multe astfel de produse care sunt cu adevarat impresionante.

Masina de spalat vase

Pana de curand, masina de spalat vase era considerata un simplu moft, dar in prezent, lucrurile nu mai stau deloc asa. Preturile au scazut mutl si este pacat sa nu ai una, mai ales ca te va ajuta sa petreci timpul liber ramas de la spalatul vaselor, in numeroase alte moduri. O masina de spalat vase poate sa te ajute sa scapi foarte repede de corvoada curatarii si igienizarii vaselor murdare si iti va oferi mai mult timp de petrecut cu prietenii si cu familia sau pentru alte prioritati.

Tinand cont de dimensiunile pe care le are casa ta, poti alege foarte multe tipuri de masini de spalat vase care au o capacitate foarte mare sau care vin cu o capacitate mica. Tine cont de faptul ca numeroase tipuri de programe si posibilitatea de a incorpora aceste piese reprezinta avantaje considerabile.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante electrocasnice pe care ar trebui sa le ai in casa si care iti vor face viata mult mai usoara. Alege-le pe cele mai calitative astfel incat sa le poti utiliza mult timp, fara probleme.

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea