Cum sa...

#electrocasnice #aparate electrocasnice #blendere

Cele mai cool aparate si vase noi de bucatarie in 2014

Daca iti place sa fii la curent cu ultimele noutati nu doar in materie de moda, ci si cand vine vorba despre amenajarea locuintei tale, n-ar trebui sa ratezi cele mai noi tendinte in materie de aparatura electrocasnica si vase de bucatarie. Iata-le pe cele mai cool in care ai putea investi si tu!

Cele mai cool aparate electrocasnice pentru bucatarie

In 2014, accentul se pune pe... blendere. Iar explicatia pentru aceasta tendinta este una simpla: aceste aparate electrocasnice devin din ce in ce mai performante. Astfel, daca pana acum puteai utiliza un blender pentru a farmita cuburi de gheata si a obtine cele mai fine piureuri de legume, in prezent aparatele de acest fel iti permit sa concepi o paleta mai variata de preparate, gratie treptelor de viteza mai numeroase (blender Braun, 5 viteze, 439,99 lei, clickshop.ro).

Poti investi in blendere cu design ergonomic, detaliu care insa nu se traduce printr-o capacitate de stocare redusa. In plus, cele mai "prietenoase" aparate electrocasnice de acest tip sunt si mult mai usor de curatat decat inainte si, in acelasi timp, sunt confectionate din materiale sigure (fara bisfenol A, de pilda).

O alta alegere cool in 2014 ar putea fi un cuptor electric cu rotisor (218,99 lei, electro-shopping.ro), pentru a pregati cele mai gustoase si aromate fripturi de pui si nu numai.

Cele mai cool vase de bucatarie

Cu ce ar mai trebui sa iti dotezi bucataria in 2014? Cu cel putin o tigaie patrata, perfecta pentru a pregati omlete rulate, in stil japonez (34 lei, vasepentrugatit.ro). Opteaza neaparat pentru una viu colorata - magazinele de specialitate, cu oferta lor variata, te ajuta sa renunti la clasica tigaie neagra sau gri.

Cool sunt si vasele si canile de masurat triunghiulare, perfecte in bucatarie atat datorita functionalitatii lor, cat si a designului minimalist, deosebit de atractiv. Nu in ultimul rand, nu uita sa iti faci un stoc generos de cani de plastic sau de sticla, dupa cum preferi, prevazute cu capace protectoare si paie groase. Gratie lor, poti savura smoothie-uri delicioase si portii sanatoase de ciocolata calda cremoasa, fara a te teme ca aromata bautura ar putea ajunge pe hainele tale de serviciu si pe bluzita proaspat spalata a princhidelului tau.



Sursa foto: jonathanrick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea