Cum sa...

#inalbitor facut in casa #aspirina inalbitor #inalbitor ieftin #inalbitor #pete #aspirina

Cel mai ieftin inalbitor! Il ai in casa si nici nu stii!

Iti doresti haine de un alb imaculat? Vrei un inalbitor care sa nu fie ieftin si eficient? Acasa.ro a descoperit solutia care te va ajuta sa iti indeplinesti visul! Citeste mai departe si afla ce ai de facut!

Daca iti doresti sa ai hainele albe mereu, asa cum le-ai cumparat, trebuie doar sa cumperi o cutie de aspirina! Te intrebi de ce? Raspunsul este foarte simplu: aspirina este un bun inalbitor! Nu o sa ai nevoie decat de 10 pastile de aspirina de 500 mg si 6 litri de apa. Pune apa pe fac, iar dupa ce a fiert adauga pastilele si amesteca pana se dizolva. Nu folosi mai putin de 10 pastile pentru ca ai nevoie de 5.000 mg de aspirina dizolvata.

Dupa ce ai terminat acest proces nu-ti ramane decat sa iei hainele pe care vrei sa le faci stralucitoare si fara pete si sa le introduci in solutie. Lasa-le acolo peste noapte, iar a doua zi pune hainele la spalat. Pentru un efect puternic este bine sa mai arunci cateva aspirine si in cuva masinii de spalat.Aspirina nu afecteaza materialele textile!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare