Cum sa...

#cumparare fotoliu masaj #fotoliu masaj #fotoliu

Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un fotoliu de masaj

In ultimii ani, din cauza stresului resimtit zi de zi, a vietii agitate si a problemelor de sanatate, tot mai multe persoane aleg sa isi cumpere un fotoliu cu masaj. Pe langa faptul ca ajuta utilizatorul sa se relaxeze si sa scape de starea de tensiune acumulata, un astfel de aparat este extrem de folositor si atunci cand vine vorba despre tratarea unor afectiuni.

Un fotoliu cu masaj bun este proiectat sa indeplineasca anumite functii, sa simuleze tehnici de masaj profesionale, sa ofere utilizatorului o experienta cat mai placuta si eficienta. Pentru a putea alege fotoliul de masaj potrivit, e bine de stiut inca de la inceput ca aceste fotolii masaj sunt “inteligente” si pot fi reglate foarte usor cu ajutorul unei telecomenzi, astfel incat masajul sa se realizeze dupa nevoile si preferintele utilizatorului. Alegerea unui fotoliu masaj poate parea grea la prima vedere, pentru ca pe piata exista o gama foarte variata de produse, asa cum pune la dispozitie si compania Komoder. De aceea, iti prezentam cateva sfaturi utile pe care este bine sa le ai in vedere atunci cand vrei sa achizitionezi un fotoliu cu masaj.

Alege fotoliu masaj in functie de nevoi

Inainte de a cumpara un fotoliu de masaj e bine sa stii de ce ai nevoie de el, care iti sunt punctele slabe, cu ce functii au fost dotate aceste fotolii masaj si sa alegi in functie de toate aceste aspecte. De exemplu, o persoana care lucreaza intreaga zi in picioare va cauta sa se relaxeze folosind in primul rand functiile de masaj pentru zona sezutului sau de masare a picioarelor prin presiune. O persoana care lucreaza intreaga zi la calculator va avea nevoie de un fotoliu cu functia de masaj al spatelui, pe cea de masaj pentru gat / umeri sau chiar functia de masaj pentru partea inferioara a spatelui. Foarte potrivite sunt si programele automate care pot fi salvate in memoria fotoliului. Alegand un program de masaj automat ce imita tehnicile de masaj profesionale, doritorii se asigura ca au parte de tehnici de masaj diverse fara nici un efort.

Alege fotoliu masaj in functie de problema de sanatate cu care te confrunti

O persoana suferinda, avand nevoi diferite, se va orienta catre fotolii masaj care sa contribuie la rezolvarea anumitor probleme de sanatate. In acest scop va alege probabil un fotoliu dotat cu sistem cu role care sa actioneze asupra punctelor de acupunctura ale corpului uman, stimuland cu o presiune potrivita punctele shiatsu care faciliteaza circulatia sanguina. Persoanele cu probleme la coloana vertebrala vor fi atente la orice scaun masaj care are incorporate functia de masaj al spatelui (aceasta stimuleaza fiecare ligament si fiecare vertebra) si functia de balansare (care poate induce o pozitie corecta a coloanei, stimuleaza nervii simpatici, activeaza celulele si ajuta circulatia sanguina). In general aceste fotolii masaj indeplinesc mai multe functii, pentru a putea oferi cumparatorilor cat mai multe facilitati de a se relaxa si de a rezolva unele probleme de sanatate.

Alege fotoliu masaj in functie de buget

Poate ca, la prima vedere, nici un fotoliu masaj nu pare foarte ieftin, insa atunci cand o persoana decide sa cumpere un asemenea produs, tine cont in primul rand de beneficiile pe care le va avea, de performantele uimitoare de care sunt capabile aceste fotolii masaj, precum si de perioada in care isi va amortiza investitia.

In acest sens, Komoder.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor sai zeci de fotolii masaj de cea mai buna calitate, care imbina perfect confortul si excelenta tehnicilor de masaj. In functie de nevoile si preferintele fiecarei persoane in parte, specialistii Komoder vin in ajutor cu recomandari si informatii esentiale despre produsele oferite, precum si despre rezultatele benefice pe care acestea le au.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea