Cum sa...

#iluminare #led

Cauti o solutie de iluminat inovativa? Descopera avantajele produselor led

Vrei sa iti transformi casa intr-una de poveste? Sau ai un spatiu comercial si iti doresti sa atragi cumparatori? Solutia optima si la indemana sunt produsele led. Obtii nu doar o lumina de calitate, ci si un consum de energie redus. Simplu, rapid si versatil!

Pe site-ul produseled.ro ai o varietate de produse din care poti alege. Probabil ai deja acasa becuri led, asa ca te poti orienta si catre banda led, fiindca este usor de folosit, atat in interiorul casei, dar si in exteriorul ei, pe post de decoratiune. Banda cu leduri este unul dintre cele mai vandute produse de iluminat pe baza de led tocmai pentru ca are un grad mare de maleabilitate, ceea ce iti permite sa o folosesti pentru decoruri dintre cele mai diverse.

Spre exemplu, banda led 220v iti ofera un avantaj in plus, punerea rapida in functiune, fara a fi nevoie de modificari pentru alimentare. Mai mult, cu o alimentare pentru banda LED 220V, poti alimenta pana la 100 de metri de banda, fata de 10 metri cat se pot alimenta de la un transformator pentru o banda LED 12V.

Trebuie sa stii ca banda led poate fi cu lumina rece, lumina calda sau RGB si consuma extrem de putin curent electric pentru a produce lumina.

De ce aspecte sa tii cont cand alegi banda led?

Caracteristicile benzilor LED difera, insa este foarte important sa tii cont de anumite criterii pentru a alege ceea ce ai nevoie:

  • Culoarea: alb rece, alb neutru, alb cald, galbena sau cu variatii de culori
  • Tensiunea de alimentare: 220V, 24V, 12V.
  • Locul in care vreti sa folositi banda LED, interior sau exterior. Spre exemplu, pentru decorarea magazinelor, pentru evidentierea unor obiecte de mobilier din casa sau din orice tip de incapere, pentru decorarea gradinii sau a casei ori pentru a pune in evidenta geometria locuintei.

Factura la energie electrica va scadea considerabil, cu pana la 80%, iar rezistenta foarte mare la intemperii, socuri sau vibratii nu este nici ea de neglijat.

Bucura-te de noua tehnologie si foloseste benzile cu led pentru un design inovativ!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare