Cum sa...

#casa la munte #casa de vacanta #renovare #amenajarea casei #casa

Casa de vacanta: cum sa iti creezi propriul paradis

Ei bine, este momentul acela din an in care concediul este in mintea noastra. In fiecare zi. Deci, daca sunteti ca noi, ganditi-va cel mai bine la obtinerea unei mici cabane undeva in apropierea orasului, astfel incat sa puteti evada acolo in fiecare weekend. Sau, chiar mai bine, o puteti construi singur. Avem aici un exemplu uimitor.
 

Iata o bucatica a camerei de zi care poate functiona si ca o incapere in care sa va invitati prietenii. De asemenea, aici va puteti amenaja propriul birou, tot ce aveti de facut este sa lasati natura sa va devina muza.

Aceasta este o vedere minunata, nu credeti? Cand construiti sau cumparati o casa la tara, ar trebui sa cautati ferestre mari. Peisajul este un mare plus de care puteti profita in zilele libere. Nu conteaza daca aveti o gradina mica sau doar cativa copaci, natura va ofera pace si inspiratie.

Bucataria mica - Open-space

Trebuie sa mananci, nu-i asa? Dar pentru cateva zile pe care le veti petrece acolo, puteti folosi si o bucatarie mica. Aveti nevoie doar de elementele de baza, deci nu va grabiti sa cumparati aparate de bucatarie scumpe. Mai putin este mai mult in acest caz!

Si, in cele din urma, aerul proaspat este scopul de a avea o mica cabana in afara orasului, nu? Deci, uitati-va la acest scaun simplu, in mijlocul ierbii proaspete. Paradisul, nu-i asa?

Sursa imagini: Lundin.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului