Cum sa...

#faianta baie #culori baie #gresie baie #amenajare baie

Care sunt cele mai potrivite culori pentru baie

 

Culorile sunt esentiale in amenajare interioara, indiferent de camera. Alegerea culorilor este importanta daca vrei sa ai o baie de vis, care sa nu se demodeze si sa te si relaxeze. De aceea este bine sa cunosti culorile cele mai potrivit, atunci cand te apuci sa-ti amenajezi baia.

Culorile ideale sunt cele proaspete, care aduc un aer relaxant si calm, iar alegerea unor combinatii este intotdeauna cea mai buna soluție. Toate aceste perechi de culori pot fi folosite in tandem: culoare principala si culoare de accent.

Verde si turcoaz. Acestea sunt cele mai bune culori marine care iti pot transforma baia intr-un spatiu relaxant. Poti opta pentru faianta in aceste nuante sau pentru perdele si accesorii. Astfel vei obtine o baie moderna si plina de viata.

Rosu si negru. Aceste culori reprezinta o metoda clasica de decorare a oricarei incaperi. Cu ajutorul acestor culori poti crea o baie cu adevarat impresionanta, insa trebuie sa fii foarte atent la combinarea acestora. De la pereti, gresie si pana la obiectele sanitare, totul trebuie sa faca parte din aceste combinatii. De obicei, rosu si negru se folosesc in baile mari.

Rosu si alb. Adauga nuante de rosu in majoritatea elementelor din baie si echilibreaza cu ajutorul accesoriilor albe. De asemenea, poti incadra in acest decor si elemente negre sau metalice.

Maro si bej. Aceasta combinatie este potrivita daca vrei o baie simpla si clasica. Daca folosesti gresie de culoare deschisa, baia ta va parea mult mai spatioasa.

Dar poti opta si pentru alte culori precum: portocaliu, roz, mov sau bordo. Atunci cand alegi culorile pentru baia ta nu uita sa iei in consideratie si stilul de amenajare a intregii locuinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea