Cum sa...

# lustre #canapele extensibile

Canapelele extensibile, solutia economisirii spatiului

Amenajarea si organizarea spatiului din casa ta este o adevarata provocare de fiecare data cand iti doresti sa faci o schimbare in aspectul camerei tale? Daca raspunsul tau la aceasta intrebare este unul afirmativ, este cazul sa iti indrepti atentia spre o piesa de mobilier versatila, functionala si usor de integrat in orice spatiu, indiferent de dimensiunile alocate.

Raspunsul acestor probleme sta in alegerea unei canapele extensibile care sa indeplineasca atat cerintele vizuale de integrare in aspectul camerei, cat si economisirea spatiului atat de vital in cadrul locuintei.

In cazul in care locuiesti intr-un apartament cu o suprafata mica, trebuie sa iei in considerare organizarea completa a intregului decor, astfel incat sa iti ofere confortul la care toti visam i cadrul locuintei. Daca te-ai gandit sa supraaglomerezi camerele cu piese de mobilier care nu se incadreaza in spatiul pus la dispozitie, renunta la idee, pentru ca aceasta aglomerare iti va provoca o stare de disconfort si asfixiere.

Solutia potrivita pentru organizarea unui spatiu de dimensiuni reduse, atat din dormitorul cat si din livingul tau, este alegerea unei canapele extensibile. Aceasta piesa de mobilier versatila este perfecta atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii pentru ca iti ofera confortul necesar, fiind extrem de functionala si versatila.

Daca locuiesti la bloc, intelegi perfect dificultatea unei reamenajari complete si stii cat de mult trebuie sa gandesti amplasarea fiecarui detaliu, astfel incat sa nu fie nici prea mult, dar in acelasi timp sa ai la dispozitie tot ce iti trebuie.

Canapelele extensibile sunt piesele de mobilier care te vor ajuta sa economisesti spatiu si care iti vor oferi confortul necesar in orice camera o integrezi.

Profita de aceste piese functionale pentru maximizarea spatiului disponibil si pentru a oferi un aspect personalizat interiorului in care hotarasti sa o integrezi.

In ceea ce priveste functionalitatea si stilul, canapelele extensibile imbina perfect aceste beneficii transformand orice spatiu intr-unul bine organizat.

Daca spatiul este mic, este recomandat sa folosesti corpuri de iluminat pentru un plus de stralucire si o senzatie de spatiu deschis, luminos.

Alege lustre care sa se potriveasca cu stilul si decorul spatiului tau astfel incat fiecare coltisor al camerei sa fie patruns de luminina generata.

Alege cu atentie aceste corpuri de iluminat pentru ca daca vei alege o lustra de mici dimensiuni si inchisa la culoare, spatiul va avea de suferit, iar din punct de vedere vizual va fi mult mai mic decat este in realitate. Un spatiu bine luminat este vizibil mai prietenos si mai spatios.

Transforma-ti caminul cu piese de mobilier si corpuri de iluminat care vor defini stilul personal al casei tale.

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online. A evoluat într-un concept. Dorința de a duce tradiția mai departe și de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii a dus la selectia unor produse de cea mai înaltă calitate. Astazi, produsele SomProduct pot să fie testate în showroomurile tematice “Lumea Somnului” din București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea