Cum sa...

# cadouri de casa noua #idei de cadouri #cadouri

Cadouri de casa noua - Top 10 idei fabuloase pentru “Casa, dulce casa”

Cadourile de casa noua sunt modalitatea perfecta de a sarbatori un nou camin, indiferent ca e vorba de un apartament, o casa ori o resedinta de vacanta.

 

Aceste 10 idei de cadouri de casa noua ii vor surprinde pe noii proprietari si ii vor ajuta sa-si amenajeze un spatiu confortabil, cu lumanari parfumate, mici truse de unelte, obiecte decorative deosebite, gratare pliabile pentru gradina sau balcon, seturi cadou practice in bucatarie sau organizatoare ingenioase pentru baie.

Daca ai vecini noi, este intotdeauna o idee buna sa-i intampini cu un cadou simplu si practic, sa spargi gheata in discutia cu ei si sa-i asiguri ca daca au nevoie de o cana de zahar in plus sau de cineva care sa stea o ora cu cei mici, pot sa bata la usa ta.

Top 10 idei cadouri de casa noua 2020

1. Lumanari parfumate Yankee Candle

Lumanarile parfumate vin intr-o multitudine de arome si odorizeaza atmosfera din casa intr-un mod deosebit. Yakee Candles sunt lumanari cu un design complex, cu suporturi, fitil din lemn, cu ardere prelungita, culori extrem de diversificate si ceara naturala. Lumanarile se pot aseza in orice incapere din casa, inclusiv in baie, living, bucatarie, pe terasa ori in gradina. Sunt minunate in orice sezon, cu precadere in timpul Craciunului si in noptile prelungite. Cu certitudine, nu vei gresi daca vei oferi cadou lumanari parfumate drept cadou de casa noua.

2. Harta razuibila a Romaniei

O casa noua este de obicei pregatita sa primeasca ultime detalii de amenajare, cum ar fi o astfel de Harta a Romaniei, intr-o editie noua, razuibila. Ce e special la o astfel de harta e faptul ca se poate razui asemenea unui loz de loterie. Ideea principala este sa razuiesti doar regiunile pe care le-ai vizitat. Daca initial harta vine acoperita cu o pelicula aurie si mata, pe masura ce o razuiesti, vor iesi la suprafata detalii colorate ale hartii ascunse.

Astfel, poti sa ai un tablou complet personalizat al vizitelor tale in Romania, poti sa-ti stabilesti mai usor planurile pentru vacantele viitoare si poti afisa in living unul din cele mai frumoase si dinamice tablouri.

3. Set decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Cand nu esti sigur ce cadou de casa noua sa oferi unui prieten sau unui vecin care s-a mutat recent, alege acest decantor. E mai mult decat un dozator de bauturi si un decantor pentru whiskey sau vin. Este o adevarata opera de arta. Globul pamantesc este stilat, asezat oblic pe un suport din lemn, cu un finisaj maro de calitate. Sticla se inchide cu un dop rubber, iar in interiorul sau este o corabie transparenta. Setul include doua pahare, cu acelasi motiv al siluetelor unor continente impregnate pe suprafata.

4. Ceas de perete sau ceas de birou

Vrei sa faci un cadou practic, dar si decorativ? Ceasurile de perete sunt o alegere excelenta pentru cadouri de casa noua. Oricine are nevoie sa afle rapid cat este ora, dintr-o simpla privire pe perete. In plus, daca alegi un ceas de perete deosebit, acesta va infrumuseta orice incapere, contribuind la crearea unui spatiu functional si elevat.

Exista cateva ceasuri de perete extrem de interesante - vezi ceasul matematica, ceasul cu 12 sunete de animale, ceasul digital de perete cu functii multiple - afisare temperatura, ceas alarma, data.

Si ceasurile de birou sunt la fel de utile. Cele mai noi ceasuri de birou au baterie externa incorporata si permit incarcarea rapida a unui smartphone, fara necesitatea de conectare a firelor.

5. Difuzor aromaterapie si uleiuri esentiale

Daca nu esti foarte familiar cu preferintele unei persoane in ceea ce priveste mirosurile si aromele, s-ar putea sa-ti fie mai greu sa alegi din zeci de tipuri de lumanari parfumate. In acest caz, iti recomandam un difuzor aromaterapie, un aparat special care functioneaza cu orice ulei esential pentru a umidifica aerul, pentru a-l improspata si a invalui atmosfera intr-o mina unica.

In plus, uleiurile esentiale au atat de multe beneficii pentru sanatate. Cel care va primi cadoul tau va putea sa aleaga exact uleiurile esentiale pe care prefera sa le disperseze in propria casa.

6. Barometru Meteo de Birou

Poate ca mergi in vizita la niste prieteni care s-au mutat de curand intr-o casa noua si au pus totul la punct. Acestor prieteni nu poti sa le oferi un set de cutite sau un ceas de perete, pentru ca au rezolvat deja cu aceste detalii.

In schimb, poti sa alegi un obiect decorativ unic, cum este barometrul Glob Pamantesc. Acest barometru din stica este original prin faptul ca isi schimba permanent forma, in functie de vreme. Lichidul din interiorul sau poate fi clar, tulbure, cu norisori, cu puncte, firicele sau stelute mici de gheata. E o curiozitate stintifica ce aduce unicitate si originalitate oricarui camin.

7. Pres pentru reflexoterapie

Iti recomandam sa faci cadou un astfel de covor cu 30 puncte ferme de masaj prin reflexoterapie unei persoane care s-a mutat de curand in casa noua si pe care vrei sa o stii in siguranta.

Poate fi vorba despre cea mai buna prietena a ta, despre mama, nasa, fiica ta. Placand de la premisa ca la nivelul talpilor exista 72 000 de terminatii nervoase, acest pres special are darul de a alunga durerile, de a stimula circulatia sangelui si de a sustine sanatatea generala a corpului. E foarte compact, usor de folosit si confortabil pentru picioare.

8. Ceva pentru bucatarie

Exista atat de multe idei frumoase de cadouri de casa noua practice in bucatarie, incat este dificil sa ne oprim la unul singur. Dar, indiferent ca vei alege un set cadou cutite japoneze, un set de ustensile din bambus cu recipiente pentru condimente, manusi multifunctionale din silicon, razuitor fantezie pentru legume si fructe, ou mare pentru gatit 4 oua la microunde sau soacra pentru frigidere - un odorizant pentru frigidere, cu siguranta intentia ta va fi foarte apreciata. Cand te muti in casa noua ai nevoie de astfel de lucruri marunte, dar foarte practice, care iti aduc plusconfort.

9. Gratar pliabil

Daca prietenii tai se muta intr-un apartament nou, un gratar pliabil le va permite sa faca fripturi pe balcon, ca la iarba verde. Daca se muta la casa si nu au inca un gratar stabil, un astfel de gratar pliabil le va permite sa aseze de friptura oriunde in curte sau pe terasa.

Gratarul pliabil este usor de montat si asamblat. Este compact, rigid, suficient de solid si rezistent, in ciuda dimensiunilor sale reduse. Cand nu il folosesti, e usor sa-l depozitezi langa frigider, in aproape orice dulap sau sub pat.

10. Lampa Glob Pamantesc

Din topul celor mai inspirate cadouri de casa noua nu putea lipsi o lampa de veghe. Lampile sunt accesorii extrem de utile in casa: fie le asezi in dormitor si le aprinzi seara cand citesti, stai de vorba cu partenerul tau, iti faci rutina dinainte de somn; fie le asezi in living si le lasi vii toata noaptea; fie le asezi pe hol, la intrare, in camera copiilor sau in birou. Sunt de efect si emit lumina de care ai nevoie in interior imediat ce soarele apune.

Lampa Glob Pamantesc este departe de a fi un model oarecare. Creata in forma Planetei Pamant si asezata pe un stativ natur din lemn, aceasta lampa LED ofera 3 moduri de iluminare, porneste prin atingere si se regleaza printr-un buton ascuns dedesubt.

Concluzie

Oricare din aceste 10 cadouri iti garanteaza timp de multi ani accesul la petrecerile prietenilor care s-au mutat in casa noua. Bucura-te alaturi de ei, ofera-le un cadou semnificativ care sa rezoneze cat mai bine cu o casa noua, inceput nou si entuziasm cat cuprinde.

Pentru mai multe cadouri femei si barbati, cadouri copii, pentru mama, tata, prieteni, cupluri, vino in magazinul online Mindblower. Stoc permanent de cadouri iesite din minti si idei originale pentru daruit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea