Cum sa...

#bricomix #spalare vase #masina spalat vase

Bricomix.ro – Impreuna renuntam la spalatul vaselor

V-ati imaginat vreodata ca exista posibilitatea ca dupa serile lungi si frumoase petrecute in familie sa ramaneti doar cu bucuria acestor momente, fara sa mai fie nevoie sa spalati vasele? Cu totii ne dorim o alternativa in aceasta directie promovata de magazinul online Bricomix.ro.

Pentru acele clipe in care vrem sa ii surprindem pe cei dragi cu cele mai frumoase farfurii si pahare, boluri si tacamuri, uneori atat de fragile pentru a fi curatate prin traditionalul spalat al vaselor, Bricomix ofera posibilitatea clientilor sa aleaga, din numeroasele modele de masini de spalat vase incorporabile, pe cea care li se potriveste.

Aceste echipamente incorporabile sunt niste electrocasnice foarte eficiente si avantajoase, iar principalul lor scop consta in faptul ca puteti renunta oricand sa mai consumati timp si energie la spalatul vaselor.

Din grija fata de clientii sai, Bricomix.ro se remarca in favoarea unor astfel de beneficii pentru toti cei interesati sa achizitioneze un astfel de echipament, care asigura realmente un stil de viata mult mai placut in timpul petrecut in bucatarie.

De aceea, Bricomix.ro propune celor interesati numeroase modele de electronice si electrocasnice de la producatori de renume ce respecta cele mai inalte standarde de calitate si garantie, fondate pe satisfactia clientilor sai pe tot parcursul ultimilor 13 ani. Bricomix.ro este unul dintre principalii parteneri in cazul in care doriti sa cumparati astfel de echipamente si trateaza cu seriozitate fiecare client in parte.

Reamenajarea bucatariei este posibila prin accesarea site-ulu Bricomix toate produsele putand fi comandate si platite online, prin transfer bancar, in conditii de maxima securitate, sau in numerar la livrarea comenzii, iar serviciul de transport respecta toate standardele in vigoare de siguranta .Din grija fata de cumparatori, pretul oricarui produs poate fi achitat in 6 rate pentru oricine nu-si permite achitarea sumei integral. Bricomix isi alege cu atentie furnizorii si produsele din portofoliu si comercializeaza cele mai noi tehnologii cu scopul ca dumneavoastra sa va economisiti substantial timpul.

Masinile de spalat vase incorporabile au o functii foarte importante (cum este cea de uscare) si dotari pe masura (compartimente pentru obiecte moi, pentru pahare, cani etc.) ce usureaza activitatea din bucatarie si pot fi integrate sub blatul mobilei din bucatarie si chiar in dulapuri.

Pe Bricomix.ro veti gasi o multime de modele de masini de spalat vase incorporabile printre care :

  • Masina de spalat vase Electrolux ESL8525RO complet incorporabila cu 15 seturi, clasa A++, motor inverter, latime 60 cm, posibilitatea de programare cu 5 temperaturi cu panou de comanda din inox. Acest tip de produs este dotat cu cos superios flexilit, sertar pentru tacamuri cu maner, suport rabatabil pentru cani si farfurii si suport pentru obiecte din material moale;
  • Masina de spalat vase Electrolux ESI5201 LOX, partial incorporabila cu 13 seturi, clasa de consum A+, 5 programe principale de spalare la 4 temperaturi diferite si panou de comanda electronic din inox;
  • Masina de spalat vase Beki DIS26010, complet incorporabila, clasa de consum A+, latime 45 cm, cu 10 seturi, 6 programe si control electronic cu afisaj LCD.

Electrocasnicele incorporabile se remarca prin faptul ca pot fi amplasate cu usurinta in orice tip de spatiu ceea ce confera un design modern mobilei deja existente in locuinta dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul Bricomix.ro sectiunea Contact sau sunati la numarul de telefon: 0732 610 473.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului