Cum sa...

#alegere brad craciun #brazi craciun #brazi #craciun #led

Brazii de Craciun cu LED-uri va garanteaza un Craciun modern

Doriti sa va adaptati la vremuri si sa aveti un Craciun modern? Un brad de Craciun cu LED-uri va fi de ajuns. Nu va mai trebui sa infasurati luminitele de Craciun in jurul bradului. Brazii de Craciun cu LED-uri au luminitele atasate direct la brad.

 

Brazii de Craciun cu LED-uri

Brazii cu LED-uri sunt cel mai modern lucru pe care il puteti gasi pe piata in acest moment. In epoca "inteligenta" de astazi, dispozitivele inteligente fac deja parte din viata noastra de zi cu zi, asa ca de ce nu ar putea ca bradul de Craciun sa faca parte din aceasta tendinta? Acesti brazi cu LED pot fi conectati chiar si la telefonul mobil, pe care il puteti folosi pentru a comuta modurile de iluminare, pentru a aprinde sau stinge luminile si pentru a seta temporizatorul.

Puteti obtine brazi 3D moderni cu LED-uri, precum si brazi de Craciun clasici din PVC cu LED-uri. De asemenea, puteti alege dintre brazii albi si inzapeziti cu lumini sau brazii verzi traditionali. Depinde de preferintele dumneavoastra si de bugetul dvs.

Culoarea luminii bradului de Craciun cu LED-uri

Brazii artificiali cu LED-uri sunt fabricati intr-o nuanta de alb cald. Acest tip de culoare LED este cel care poate crea o atmosfera placuta si confortabila in camera. Iluminarea in tonuri calde de alb se potriveste de minune cu orice decor de Craciun. Cu toate acestea, ne plac foarte mult decoratiunile de Craciun aurii sau decoratiunile in culoarea cupru cu aceasta nuanta de lumina, care pot fi frumos combinate cu alte culori de decoratiuni, cum ar fi rozul sau traditionala culoare rosie.

Cum lumineaza brazii de Craciun cu LED-uri?

Nu este o surpriza faptul ca puteti controla cu usurinta brazii de Craciun cu LED-uri moderni cu ajutorul smartphone-ului. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati pe telefon o aplicatie gratuita care ofera mai multe functii si moduri de iluminare:

  •  palpaire
  •  valuri
  •  secvente
  •  luminozitate
  •  timer oprire

Daca inca va ganditi sa cumparati un brad de Craciun cu iluminare LED, va putem asigura ca va va placea cu siguranta. Un astfel de brad de Craciun cu LED-uri va va economisi timp si nervi.

FOTO: lumeabrazilor.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare