Cum sa...

# alegere blat de baie #blat de baie

Blatul de baie – Cum il alegem?

Cand vine vorba de renovarea baii, alegerea blatului potrivit este o decizie importanta, nefiind un obiect sanitar pe care il poti schimba pur si simplu. In plus, cu atat de multe materiale din care poti alege, poate fi coplesitor sa il gasesti cel mai potrivit pentru spatiul tau.

Din acest articol poti afla care sunt principalele aspecte la care trebuie sa te gandesti inainte sa alegi blatul pentru baie si de ce quartzul castiga detasat in fata altor materiale. Indiferent daca esti proprietarul unei locuinte, designer, producator de mobila pentru baie sau prelucrator de lastre din quartz, in continuare veti gasi informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie informata cu privire la blaturile din baie.

Pentru a afla cele mai importante informatii despre alegerea unui blat pentru baie, am apelat la specialistii Prowest. Cand vine vorba de blaturi de quartz de inalta calitate, Prowest poate satisface cele mai exigente cerinte in acest sens. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si peste 3000 de blaturi din quartz realizate si montate cu succes de-a lungul activitatii, magazinul Prowest ofera o gama variata de blaturi din quartz compozit pentru baie, pe langa alte produse si servicii.

3 factori care ar trebui sa influenteze alegerea unui blat pentru baie

Iata cativa factori pe care este necesar sa ii luam in considerare atunci cand alegem blaturi pentru bai!

  • Durabilitatea – Blatul trebuie sa poata rezista la uzura zilnica, precum si la umiditate si caldura din bai.
  • Designul – Alege un blat care sa completeze stilul in care ti-ai amenajat baia, intr-o culoare potrivita cu celelalte elemente din baie, cum ar fi faianta, gresia si dulapurile.
  • Intretinerea – Opteaza pentru un material care se curata usor cu produse obisnuite pentru curatarea baii.

Quartzul este un material care bifeaza cu succes toate aspectele mentionate anterior, dar si altele in plus.

Cele mai multe persoane aleg blaturi din quartz datorita rezistentei, durabilitatii si usurintei intretinerii, fiind un material rezistent la zgarieturi si neporos. Comparativ cu blaturile facute din materiale poroase, cele din quartz sunt si mai igienice, deoarece bacteriile si alti germeni pot fi curatate cu usurinta de pe suprafata lor. Mai mult decat atat, quartzul este un material cu rezistenta ridicata la pete, o conditie esentiala pentru blaturi montate in bai, avand in vedere stropii de apa, dar si produsele de ingrijire, care pot ajunge pe suprafata lor. Rezistenta la caldura este o alta caracteristica ce transforma blaturile din quartz intr-o alegere buna pentru baie, unde pot fi folosite instrumente de styling cu temperatura ridicata.

In ceea ce priveste designul, exista nenumarate optiuni, culori si modele din care poti alege si care pot fi integrate in orice fel de decor. La Prowest gasesti zeci de modele, gata sa infrumuseteze orice tip de baie!

Blaturi pentru baie de la Prowest

Cand vine vorba de alegerea unui furnizor pentru blaturi, Prowest este o optiune excelenta. Cu angajament fata de calitate si satisfactia clientilor, Prowest ofera o gama larga de optiuni de blaturi din quartz din care poti alege, toate sustinute de garantia de top din industrie. Lastrele de quartz din care se fac blaturile sunt importate de Prowest de la producatori de top din Europa, printre care Cimstone si Stone Italiana.

Echipa de experti de la Prowest va lucra cu tine pentru a alege blatul din quartz potrivit pentru baie, luand in considerare stilul preferat, bugetul si nevoile functionale. Indiferent daca esti proprietar de locuinta, designer de interior sau antreprenor, Prowest detine expertiza si cunostintele necesare pentru a asigura un proces lipsit de probleme si fara stres.

Cu durabilitatea lor, intretinerea usoara si aspectul ireprosabil, blaturile de quartz ofera combinatia perfecta de functionalitate si stil pentru bai moderne. Iar cu Prowest ca furnizor, poti fi sigur ca vei obtine un rezultat de inalta calitate si ca vei beneficia de servicii de neegalat. Deci, de ce sa mai astepti? Intra chiar acum pe site-ul Prowest si alege blatul perfect pentru baie!

 FOTO: proweststone.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea