Cum sa...

#fibra siliconata #articole de pat #beneficii

Beneficiile articolelor de pat din fibra siliconica

Daca pana de curand eram obisnuiti cu articole de pat din lana, puf si pana de gasca sau nanofibra, in ultimul timp auzim tot mai des de articole din materiale mai putin cunoscute precum bambus sau fibra siliconica.

Fibra de bambus reprezinta un material relativ nou pe piata materialelor utilizate in confectia articolelor de dormit, aceasta fiind singura fibra naturala antialergica. Fibra de bambus este un material ideal pentru lenjerii de pat sau pentru pilote deoarece absoarbe cu 40% mai multa umiditate decat bumbacul. Datorita faptului ca bambusul este un termoregulator foarte bun, produsele fabricate din acest material pot fi folosite atat vara cat si iarna.

Fibra siliconica, pe de alta parte, reprezinta ultima tehnologie in materie de fibre sintetice. Aceasta este antialergica, rezistenta si termoizolanta. Produsele realizate din acest material sunt mai economice decat cele fabricate din nanofibra si foarte usor de intretinut. Fibra siliconica asigura un confort sporit datorita aerului din interiorul micro-sferelor de polyester.

La Green Future poti gasi o gama variata de articole de pat care sunt fabricate din fibra de bambus sau fibra siliconica, iata doar cateva optiuni:

1. Daca optezi pentru o Saltea din fibra siliconica vei avea garantia ca te vei bucura de un somn odihnitor. Aceasta saltea are o structura complexa de poliuretan fiind ortopedica si anatomica, oferind o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxand muschii corpului.

2. Protectia de saltea din fibra siliconica iti aduce un plus de confort si prelungeste viata saltelei. Umplutura cu microsfere de fibra siliconica iti va asigura un confort termic ridicat pentru un somn placut. Protectia de saltea este cusuta in casete pentru a preveni deplasarea umpluturii din interior, ajutandu-te astfel sa te bucuri de un somn confortabil.

3. Pilota din fibra siliconica asigura o termoizolare perfecta datorita aerului captat de microsferele din interior, iar umplutura permeabila asigura o ventilatie buna prevenind transpiratia in timpul somnului. Tesatura este din bumbac fin 100% si este tratata antimicrobian si antiacarieni.

4. Perna din fibra siliconica reprezinta un suport excelent pentru gat si zona cervicala. Se caracterizeaza printr-o elasticitate buna si antiaglomerarea umpluturii datorita tratamentului cu silicon al fibrelor. Tesatura este din bumbac fin 100% si este tratata antimicrobian si antiacarieni.

Pentru a descoperi toate ofertele in materie de articole de pat poti oricand sa accesezi site-ul www.green-future.ro si vei putea alege dintr-o gama variata de materiale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului