Cum sa...

#graffiti pe ziduri #desene graffiti #graffiti

Arta pe ziduri! Muzeu in aer liber

Multe orase din Europa au fost decorate de catre artistii stradali prin graffiti. Nu toti se pricep, mare parte dintre acestia doar scriu lucruri pe ziduri, facandu-le sa arate neingrijit. Dar cei care sunt cu adevarat artisti reusasesc sa creeze opere de arta in plina strada. Iata cateva idei extraordinare pe care acesti oameni le-au avut. Poate iti vor placea atat de mult incat vei vrea si tu un asemenea desen pe zidul din fata casei.

Multi oameni nu apreciaza acest curent artistic, dar eu cred ca se imbina extraordinar cu natura si asta datorita viziunii artistului. Acel chip de femeie este foarte frumos incadrat de ramurile verzi ale copacului din spatele zidului. Crengile creeaza iluzia de par, acestea sunt "folosite" ca si cum ar fi parul femeii.

O imaginatie bogata si putina culoare ne pot schimba viata atat de tare ca nici nu ne dam seama! Cum ai putea sa treci trist pe langa un asemenea desen? Raspuns: Nu poti. Numai gandul ca cineva a muncit ca tu sa poti vedea ceva frumos mergi pe strada ar trebui sa iti aduca zambetul pe buze. In plus, desenul pune in evidenta si frumoasele flori ale arbustului de dupa zid. Imaginea creata este una deosebita care, zic eu, nu ar avea cum sa deranjeze vreodata pe cineva.

Nu doar femei!

Nu doar chipuri de femei sunt reprezenatate in aceste desene ci si chipuri de barbati. Si nu putem sa spunem ca acestea arata mai putin bine, din contra! Sunt colorate si reusesc sa aduc o energie pozitiva locului. Ceea ce apreciem cel mai mult la aceste imagini este modul in care artistii s-au folosit de natura si cum au integrat-o in munca lor, in viziunea lor.

In ROMANIA

Exista si la noi in tara artisti care sunt preocupati de infrumusetarea orasului. Acest zid se afla undeva langa Parcul Gradina Icoanei. Puteti merge cu metroul pana la statia Piata Romana si de acolo sa mergeti pe jos. Nu veti face mai mult 10 minute pana la acesta pictura. Daca locuiti in Bucuresti si nu ati vazut-o inca ar fi mare pacat sa o ratati. Cand nu aveti altceva de facut mergeti pana acolo, cu o ocazia asta va puteti relaxa putin si prin parc.

Sursa imgini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea