Cum sa...

#sfaturi curatenie #apa minerala #curatenie casa #sfaturi curatenie casa

Apa minerala, aliatul de nadejde in curatenia casei

Stiai ca poti folosi apa minerala in curatenia casei? Banala bautura pe care o gasesti in fiecare casa poate fi de un real ajutor in indepartare petelor dificile. Iata trei moduri in care o poti utiliza.

Curata obiectele de sticla si inox

Cu ajutorul apei minerale poti curata depunerile de grasime si de praf de pe obiectele din sticla si inox. Tot ce trebuie sa faci este sa le lasi la inmuiat in apa minerala timp de jumatate de ora. Apoi sa le clatesti bine.

Indeparteaza petele de grasime

Tavile sau tigaile in care ai preparat carne pot fi dificil de curatat. Toarna apa carbogazoasa in tigaie si las-o sa actioneze un sfert de ora, arunca apa murdara si curata resturile de grasime cu detergentul tau obisnuit de vase. Vei vedea ca tigaia se va curata mult mai usor!

Curata geamurile si parbrizul

Ai ramas fara solutii pentru curatat geamurile sau parbrizul de la masina? Inlocuieste-le cu apa minerala. Agita sticla foarte bine si toarna cate putina apa in locurile murdare. Sterge apoi bine geamul cu o carpa de bumbac, curata.

Sursa foto: slwatertech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului