Cum sa...

# lenjerie hotel #lenjerie pat #lenjerie

Afla secretul somnului de 5 stele – lenjeria de pat impune selectii riguroase

Daca va intrebati de ce hotelurile sunt atat de primitoare si care o fi secretul somnului profund desi sunteti in loc strain, trebuie spus ca la nivelul acesta exista strategii implementate si bine puse la punct. Industria aceasta s-a tot dezvoltat de-a lungul anilor, astfel incat vorbim de profesionisti cei care colaboreaza pentru amenajarea camerelor. Desi tindem sa credem ca aspectul conteaza, in fapt un mic secret este legat de obiecte practice precum lenjeria de pat.

Un aspect crucial pentru orice hotel este reprezentat de tipul de lenjerie de pat folosita. Aceasta poate fi echivalentul nivelului de confort conform cu asteptarile. Nu degeaba exista un interes absolut pentru a colabora cu un producator lenjerii hoteliere.

Brodank Comarnic, producator autohton

In Romania, Brodank Comarnic este un nume arhicunoscut. Producator autohton, cu o vasta experienta in spate, produce lenjerii si alte textile pentru hoteluri si unitati de cazare. Remarcabil este ca a devenit practic un nume de reper atat pentru cei la inceput de drum in acest domeniu, cat si pentru titani ai industriei hoteliere.

La baza, activitatea se refera la strictetea cu care sunt produse lenjeriile, tinand cont de standarde de calitate. Importa materia prima, la rola, din 7 tari. Foloseste indeosebi bumbacul, insa nu este singurul de calitate. Ceea ce putini stiu este ca rezistenta si partial calitatea unui set de lenjerie se refera la densitatea acesteia. Cu cat este mai groasa tesatura, cu atat mai bine, dar desigur si pretul sau este altul, pe merit. Asadar nu este de ajuns sa ne orientam dupa faptul ca o lenjerie este din bumbac.

Aspectul conteaza

Primul impact pe care il avem atunci cand intram intr-o camera de hotel se refera la armonia culorilor si la modul in care fiecare element este parte din aceasta poveste. Sunt si aici studiate toate optiunile astfel ca expertii vorbesc despre asa zisul efect de alb. Duce cu gandul la imaculat si astfel, ca o dovada a faptului ca totul este absolut curat, impecabil, sunt preferate astfel de lenjerii.

Psihologic vorbind se pare ca albul are o mare influenta asupra somnului si favorizeaza odihna. Exact ceea ce urmarim ca experienta traita intr-un hotel.

Producatorii de lenjerii tin insa cont de mai mult decat atat. Brodank realizeaza absolut orice, la comanda. Dimensiunile perfecte, cu detaliile ce ies in evidenta, personalizarea textilelor sunt rand pe rand alegeri pe care fiecare administrator le face. Va conta aspectul, finetea materialului, dar si cum se comporta in timp, tinand cont de cat de rentabila este investitia intr-o lenjerie anume.

Avantaj – la Brodank astfel de alegeri se fac in cunostinta de cauza, pentru ca sunt puse la dispozitie mostre de materiale.

Un prosop slab calitativ, un motiv in plus sa nu revii in acel hotel

Este adevarat ca in mare parte conteaza cat de ospitalieri sunt hotelierii, dar concret si ceea ce pun la dispozitie este important. Prosoapele, halatele sunt utile pana la proba contrarie. Pe cat de frustrant este sa ai parte de un somn deloc odihnitor, pe atat de enervant este sa folosesti un prosop care nu are putere de absorbtie.

Oamenii tin minte acel loc in care s-au simtit bine si revin, dar evita total acele locatii unde au avut parte de slaba calitate a unor produse. Asadar textilele, care se presupune ca ar trebui sa fie utile, au un test practic de trecut – se fie groase, sa absoarba bine, sa fie moi. Un astfel de trio este indeplinit cu succes prin alegeri calitative, mai intai a furnizorului de produse - vezi aici toate ofertele de prosoape pentru hotel.

Ironia vremurilor moderne

Pentru ca avem atat de multe optiuni in orice domeniu este destul de greu de departajat ce anume merita investitia. In materie de lenjerii si ce tine de textile hoteliere grija oaspetilor este de a nu avea parte de tesaturi sintetice. Sunt poate printre cele mai rentabile la pret, dar privind confortul creeaza o temperatura ridicata, nu lasa pielea sa respire si provoaca reactii alergice.

 Bumbacul 100% este de preferat desigur, dar nici atat nu este de ajuns incat sa spunem ca pretentiile se opresc aici: sa fie moale si placut, sa se simta pe masura, sa fie o tesatura care rasfata pielea si favorizeaza confortul – mai ales in timpul somnului. Daca va gandeati la o lenjerie de pat ca la o piesa banala, iata de fapt ca aceasta este un secret al somnului odihnitor sau nu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului