Cum sa...

#scapa de pete #pete dificile #pete #curatenie #acetona

Acetona te ajuta sa scapi de petele dificile! Cum sa o folosesti

Acetona, banalul lichid care nu lipseste din nicio locuinta este un real ajutor pentru a scapa de petele dificile din casa. Trebuie insa folosita cu atentie pentru a nu provoca stricaciuni. Iata cum poti folosi acetona pentru a scapa de cele mai dificile pete.

 

1. Indeparteaza markerul permanent

Urmele de marker permanent de pa tabla, suprafete de metal si chiar de lemn pot fi indepartate cu ajutorul acetonei. Ai grija insa la obiectele fabricate din lemn lacuit si la cele din plastic, deoarece acetona le poate ataca! Cel mai bine este sa adaugi acetona pe un betisor de ureche si sa cureti foarte usor locul respectiv, avand grija de nu atace mobilierul sau parchetul si sa nu folosesti acetona pe o suprafata mai mare decat cea patata.

2. Curata petele dificile de pe obiectele din portelan

Petele de pe obiectele din portelan, indiferent de ce sunt cauzate sau cat sunt de vechi pot fi indepartate cu usurinta cu ajutorul acetonei.

3. Sterge urmele lasate de pantofi pe podea

Ai obervat dungi negre pe parghet sau linoleu, care nu merg spalate si orice ai face par sa nu dispara? Foloseste putina acetona si vor disparea imediat.

4. Indeparteaza oja de pe materialele textile

Ti s-a intamplat sa patezi canapeaua sau covorul, ori hainele cu oja? Nu dispera! Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti acetona pentru a le indeparta.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea