Cum sa...

#spalare geamuri #geamuri #design interior

8 lucruri pe care le poti curata cu ajutorul solutiei de spalat geamuri

Stiai ca prima solutie profesionista de curatat geamuri a fost inventata acum aproape 90 ani? Initial depozitata in recipiente de metal, iar mai apoi in unele de plastic, solutia a capatat repede popularitate. Ce nu se cunostea (si nu se putea) atunci este ca produsul care curata geamurile poate fi utilizat si in alte scoprui. Astfel ca cei mai multi oameni sunt surprinsi cand aud ca solutiile pentru geamuri sunt foarte bune si pentru:

1. Curatarea bijuteriilor

Ai bijuterii de argint care si-au pierdut stralucirea de la inceput? Nu trebuie sa renunti la ele. Pot fi salvate cu solutia pentru spalat geamuri. Pulverizati produsul pe o carpa moale si stergeti bijuteriile. Este important, insa, ca la scurt timp sa le clatesti cu apa.

2. Indepartarea grasimii incrustate

Grasimea intarita este una dintre cele mai frecvente probleme cand vine vorba despre curatenia in bucatarie. Atunci cand nu ai la indemana o solutie speciala pentru degresat, sa stii ca solutia pentru geamuri poate ajuta. Datorita proprietatilor caustice, utilizarea ei va fi eficienta. Dupa curatare, asigura-te ca elimini complet produsul de pe vase sau electrocasnice.

3. Lustruirea podelelor

Excelenta pentru a face sa straluceasca podelele de marmura sau cele de granit, solutia de geamuri poate fi folosita la fel ca orice alt produs de curatare a pardoselei. Dilueaza o cantitate mica in apa si bucurati-te de luciul perfect. Atentie insa: nu incerca sa cureti podelele de lemn cu produse care contin amoniac.

4. Curatarea eficienta a faiantei

Dupa ce utilizezi o solutie detartranta pentru a indeparta depunerile de calcar, pulverizeaza produsul de curatare a geamurilor si vei fi surprins de stralucirea redata faiantei tale.

5. Tinerea la distanta a insectelor

Da, ai citit bine. Fara sa te mai confrunti cu mirosul puternic al insecticidelor traditionale, poti utiliza solutia de curatat geamuri. Ai grija, insa, ca aceasta sa contina amoniac. Doar asa va fi eficienta. Pulverizeaza solutia direct pe insecte sau pe ramele usilor si ale ferestrelor iar acestea vor disparea cat ai zice "Puf!"

6. Inlaturarea petelor de pe covoare

Amestecati jumatate de cantitate solutie de geamuri si jumatate apa calduta. Inmuiati o carpa curata in compozitia rezultata si cu miscari de tamponare aplicati pe pata, fara a freca. Continuati procesul pana ce pata s-a dus. Nu utilizati amestecul pe covoare din lana!

7. Curatarea cazii si a vasului de toaleta

Obiectele sanitare au mereu nevoie sa fie curatate de bacterii si sa straluceasca. Solutia de geamuri poate fi pulverizata atat in vasul de toaleta, cat si pe suprafata cazii, lasata sa actioneze cateva minute iar apoi stearsa si clatita.

8. Dezinfectarea jucariilor copiilor

Miraculoasa solutie este buna si pentru eliminarea bacteriilor de pe jucariile celor mici. Pulverizeaza solutia si sterge obiectele. Poti face aceasta operatiune mai ales atunci cand copilul se imbolnaveste pentru a fi sigur ca vei indeparta germenii. Astfel te asiguri ca infectia nu revine si nici nu se transmite altor copii.

Daca ai vizionat filmul “My Big Fat Greek Wedding” cu siguranta ai fost fermecati de sarmul seniorului Portokalos care avea mai mereu asupra lui o solutie de curatat geamuri, buna – in opinia lui – la orice ;) Sa stii ca asa stau lucrurile si cu Solutia de geamuri ASEVI, care intruneste toate conditiile pentru a fi eficienta in toate cazurile de mai sus. Unde mai pui ca ofera uscare rapida si efect antiaburire!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea