Cum sa...

# proiecte diy #carlige #carlig #cum sa #diy

7 moduri incredibile in care poti folosi un carlig

Carligele nu sunt destinate doar intinderii hainelor pe sarma. Poti folosi aceste obiecte ultile pentru a-ti usura munca zilnica sau pentru a crea decoratiuni unuice. Iata ce poti face cu simpaticele carlice.

 

1. De cate ori nu ti-a cazut lingura in mancare in timp ce gateai? Ei bine, poti uita de aceast accident. Prinde de coada lingurii un carlig si sprijina apoi cu incredere lingura de marginea oalei. Vei observa ca aceasta nu va mai cadea. Atentie! Floseste carlige din lemn, deoarece cele din plastic se vor topi.

2. Ai foarte multe esarfe? Organizeaza-le cu ajutorul carligelor! Lipeste cateva carlige de o placa de lemn si atarna esarfele in cuierul improvizat.

3. Organizeaza-ti taskurile pe zile! Vrei sa stii ce ai de facut zilnic? Organizeaza-ti taskurile pe zile cu ajutorul arligelor. Trebuie doar sa le colorezi!

4. Nu ai un suport pentru periuta de dinti? Creaza unul rapid cu ajutorul unui carlig!

5. Foloseste carlige de mici dimensiuni pentru a organiza atele. Poti folosi cu incredere carligele pe post de papiote.

6. Trebuie sa bati un cui? Nu il tine cu degetele pentru a evita sa te ranesti! Foloseste in schimb un carlig pentru a-l tine in locul in care doresti sa-l bati.

7. Pe un carlig lipeste cativa ciucuri de dimensiuni mici. Prinde carligul de radiatorul masinii si toarna peste ciucuri cateva picaturi din esenta preferata.

 

Surse foto: onecrazyhouse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea