Cum sa...

#camera copilului #dormitor copil #mobila copii #decor dormitor

5 idei creative pentru camera copilului. Iata ce decor ii poti oferi micutului!

Lasa deoparte tendintele tale conservatoare atunci cand incepi sa decorezi camera copilului. Mai ales daca spatiul din casa iti permite, nu ai niciun motiv sa nu transpui povestile moderne intr-un decor inedit pentru micutul tau. Iata mai jos 5 idei care sa te inspire!

1. Camera piratilor

O camera decorata ca o corabie de pirati poate starni imaginatia micutului tau. Alege o incapere cu tavan mai inalt daca ai de gand sa plasezi corabia de pirati intr-un punct cat mai apropiat de tavan. Poti instala macheta de vas pirateresc si intr-o camera de dimensiuni normale, numai ca va trebui sa stabilizezi nava cat mai bine. Culoarea peretilor este un albastru marin din care se ivesc rechini, meduze si alte vietati acvatice.

Foto:interiorholic.com

2. Casuta din copac

Foloseste o incapere de la etaj si una din mansarda pentru a realiza o camera pentru copii dupa modelul unei casute in copac. Un chepeng de acces in tavan si o scara de lemn vor asigura accesul din dormitorul amplasat in mansarda in camera de joaca de la nivelul inferior. Foloseste-ti talentul de artist plastic si picteaza pe peretele de langa scara un copac viguros.


Foto:interiorholic.com

3. Dormitorul spatial

Amenajeaza un interior demn de o capsula spatiala pierduta in spatiu. Un pat suspendat sub care sa se regaseasca un tablou de comanda de la un aparat industrial dezafectat reprezinta punctul focal din camera. Lipeste in dreptul patului un set de hublouri false impodobite cu hartie autocolanta cu imagini din spatiu, picteaza stele si galaxii de diverse forme pe tavan si pe pereti si incearca sa gasesti accesorii cu design futurist. Cu siguranta o camera de copii de acest fel il va cuceri pe copilul tau!

Foto:gizmodo.com.au

4. Camera dubla cu tobogan

Camera dubla prevazuta cu tobogan este tot un proiect destinat caselor pe mai multe nivele. La nivelul inferior plaseaza o camera de joaca in care iti poti amenaja chiar si tu o zona de relaxare, iar la etaj poti amplsa dormitorul. Accesul din dormitor in camera de joaca se face pe un tobogan in spirala.

Foto:interiorholic.com

5. Camera cu pasaj secret

O incapere lunga destinata copilului poate fi compartimentata cu lejeritate in doua spatii distincte accesul intre acestea putand sa se faca printr-un pasaj secret. Poti monta mobila pentru a masca dormitorul, lasand un spatiu dintr-un dulap sa joace rol de usa secreta intre cele doua incaperi.

Foto:interiorholic.com, Foto: resourcedir.directory

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului