Cum sa...

#petrecere #decoratiuni petrecere #decoratiuni sarbatori

5 decoratiuni potrivite pentru spatiul destinat unei petreceri

Pregatirea unei petreceri reusite nu este tocmai usoara, intrucat trebuie sa tii cont de numeroase detalii. Printre cele mai importante detalii care tin de o petrecere se numara decoratiunile. Folosind decoratiunile de petrecere potrivite, nu va trebui sa depui efort mare pentru a obtine un efect cu adevarat senzational.

 

Iata care sunt cele cinci decoratiuni potrivite pentru spatiul destinat unei petreceri!

Decoratiuni de petrecere cu baloane interesante

Baloanele reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii de petrecere, fie ca este vorba de o zi de nastere, de o petrecere de bun-venit acasa, de Craciun, Anul Nou, logodna sau orice alta aniversare sau eveniment. Baloanele umflate cu heliu reprezinta o alegere ideala pentru orice petrecere. Acestea pot fi legate in buchete sau lasate sa pluteasca liber spre tavan.

Daca iti doresti ceva cu adevarat deosebit, poti opta pentru baloane in diverse forme interesante, precum animale gonflabile, inimioare, figurine diverse sau personaje. Poti alege și baloane inscriptionate sau poti construi o arcada din baloane.

Exista si diverse modele de baloane in forma de litere sau numere, acestea fiind ideale pentru botez sau zile de nastere. Indiferent de preferinte, gasesti o multime de baloane colorate de petreceri pe fabricademagie.ro.

Accesorii stralucitoare pentru spatiul de petrecere

Pentru a da un plus de stil si farmec spatiului destinat petrecerii, poti atarna diverse decoratiuni haioase de petrecere de tavan sau de usi. Acestea vor crea o atmosfera dinamica si vor impresiona invitatii.

Poti alege diverse accesorii stralucitoare, precum fluturasi sau decoratiuni in forma de inima. De asemenea, poti opta pentru diverse sisteme de iluminat, pentru a crea o atmosfera ideala pentru petrecere.

Decupaje decorative care pot transforma orice spatiu

Decupajele decorative pot transforma cu usurinta orice spatiu intr-unul cu adevarat impresionant. Poti alege diverse fundaluri sau decupaje decorative in ton cu petrecerea. De exemplu, daca iti doresti sa creezi o atmosfera tropicala, poti opta pentru un fundal decorativ de insula tropicala si pentru un palmier decorativ urias.

Bannere cu mesaje personalizate

Bannerele au castigat tot mai multa popularitate pentru petreceri. Poti ura „Bun venit!” musafirilor cu ajutorul unui indicator montat pe gazon sau al unui banner afisat la intrare. De asemenea, poti inlocui clasicul banner de bun venit, cu unul cu un mesaj precum „Petrecerea este aici”.

Pentru o petrecere organizata pentru copii, este recomandat sa impodobesti spatiul cu un banner personalizat, colorat. Poti sa il personalizezi cu numele copilului sarbatorit si, eventual, chiar cu varsta pe care acesta o implineste.

Ai la dispozitie o mare diversitate de bannere potrivite pentru orice petrecere, incluzand bannere cu tematici amuzante sau inscriptionate cu diverse mesaje, precum „La multi ani!”. De asemenea, poti opta pentru bannere in forma de stegulet sau pentru o ghirlanda cu stegulete.

Ghirlande colorate pentru petreceri tropicale

Ghirlandele colorate se afla, la randul lor, in topul preferintelor, atunci cand vine vorba de decoratiuni pentru spatiul destinat unei petreceri. Daca dai o petrecere cu tematica tropicala sau estivala, poti decora incaperea cu ghirlande de tip siraguri de flori. Acestea sunt potrivite pentru orice petrecere, atunci cand iti doresti sa dai culoare spatiului si sa animezi atmosfera petrecerii. Poti folosi ghirlande din hartie creponata care sa se asorteze cu restul decoratiunilor folosite si care sa fie in ton cu tema aleasa pentru petrecere.

Orice petrecere devine mai frumoasa atunci cand alegi decoratiunile potrivite. Printre principalele decoratiuni care vor da un plus de impact atmosferei create se numara baloanele diverse, accesoriile stralucitoare, decupajele decorative, bannerele cu mesaje personalizate si ghirlandele colorate. Poti alege decoratiunile in functie de scopul si tema petrecerii, pentru a crea mediul ideal in care toata lumea sa se simta bine.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea