Cum sa...

#organizare casa #cum sa #cosul de rufe #sfaturi practice

4 moduri ingenioase de a folosi cosurile pentru rufe

Cosul pentru rufe poate avea multiple intrebuintari, pe langa faptul ca te ajuta sa duci in siguranta rufele pe balcon, la uscat sau sa le strangi pe cele din casa pentru a le baga la spalat. Iata cateva moduri ingenioase in care poti folosi cosul pentru rufe.

1. Depoziteaza/strange jucariile copiilor

Cosul pentru rufe poate fi folosit cu succes pentru a depozita si sau pentru a strange cu usurinta jucariile copiilor. In acest fel vei termina curatenia rapid si vei putea transporta toate jucariile odata, in locul destinat lor. De asemenea, daca spatiul pentru depozitat jucariile a devenit neincapator, poti incepe sa le depozitezi in cosul pentru rufe.

2. Transporta animalele de companie

Animalele de companie de dimensiuni mici pot fi transportate mult mai usor cu ajutorul cosului pentru rufe, daca nu ai o cusca speciala. Este ideal pentru a transporta pisica sau un caine de dimensiuni mici, ori un iepure. Asaza la baza acestuia o folie de plastic, apoi un prosop, pentru ca animalul sa stea confortabil. Poti adauga chiar paturica preferata a acestuia. Acopera apoi cosul cu un prosop pentru a preveni ca animalul sa se sperie sau sa sara afara.

3. Pregateste bagajul pentru plaja

Cand ai copii si te pregatesti de mers la plaja, poti constata ca ai foarte multe lucruri de carat: schimburi pentru cel mic, apa, mici gustari, prosoape si multe jucarii. Toate acestea pot fi adaugate in cosul pentru rufe pentru a fi transportate cu usurinta din casa pana la masina si din masina pe plaja.

4. Organizeaza incatamintea si previne mizeria

In zilele ploioase sau in cele de iarna, pe incaltaminte se acumuleaza apa si/sau namol care sunt aduse, inevitabil, in casa. Pentru a preveni ca mizeria sa se scurga pe podea, asaza la usa un cos de rufe in care ai pus in prealabil o folie de plastic. Descalta-te inainte de a intra in casa si asaza incatamintea in cosul de rufe. Podelele tale vor fi mult mai curate.

Sursa foto: orgjunkie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului