Cum sa...

#solutii spalare geamuri #spalare geamuri #sfaturi curatenie #geamuri #curatenie

3 trucuri eficiente, 100% naturale ce te vor ajuta sa cureti geamurile fara sa apelezi la chimicale

Produsele din comert, destinate curateniei, sunt produse pe baza de chimicale, daunatoare atat oamenilor cat si mediului inconjurator. Daca vrei sa renunti la acestea nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste spalarea geamurilor. Iata trei trucuri ce te vor ajuta sa ai geamuri perfect curate, fara efort si fara chimicale.

Alcool

Alcoolul pur din comert, destinat consumului, este ideal pentru spalarea si dezinfectarea geamurilor. Primul pas este curatarea geamului cu o carpa uda, inmuiata in apa pentru a indeparta depunerile mari de praf. Apoi, cu ajutorul unei solutii preparata din alcool si apa, in parti egale, sterge geamurile in mod normal, ca si cand ai folosi produse speciale din comert.

Sare si otet

Geamurile foarte murdare (in special cele din bucatarie, care se pateaza adesea de grasime) pot fi spalate cu sare si otet. Amesteca trei linguri de sare cu o jumatate de cana de otet din vin alb si doua cani de apa rece. Amesteca foarte bine pana cand sarea se raceste si adauga solutie intr=o sticla cu pulverizator. Spala geamurile in mod normal.

Otet

Otetul este o alta solutie usor de folosit pentru curatarea geamurilor. Prepara o solutie din trei parti apa si o parte otet. Aceasta este destinata spalarii geamurilor putin murdare.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea