Cum sa...

#cadouri casa noua #indragostiti #cuplu

3 idei de cadou de casa noua pentru tinerii indragostiti

 

Mutarea in casa noua este prilej de bucurie pentru toata lumea, nu doar pentru noii locatari. Indiferent cat de apropiata ar fi relatia cu tinerii indragostiti ce abia s-au mutat in prima lor casa impreuna, cadoul ales cu acest prilej trebuie sa fie perfect pentru nevoile si gusturile amandurora.

Daca prietenii tai tocmai s-au mutat impreuna in casa noua, trebuie sa acorzi o atentie speciala acestui prim cadou. Trebuie sa fie pe placul amandurora, sa le fie de folos si sa se potriveasca stilului in care au ales sa isi amenajeze locuinta. Desi exista nu numar impresionant de magazine online specializate in cadouri si tot mai multi retaileri de imbracaminte au dezvoltat si categoria de articole pentru casa, atunci cand se apropie momentul sa iei o decizie asupra acestui dar esti total lipsita de inspiratie. Este perfect normal sa fie asa, deoarece vrei ca acesta sa fie perfect. Hai, relaxeaza-te si inspira-te din optiunile de mai jos:

1.   O sursa de iluminat

Cu totii avem nevoie de lumina in casele noastre, deci sigur nu va fi un cadou inutil. Pentru ca este greu sa cumperi o lustra sau o veioza care sa fie pe placul amandurora si, mai ales, sa se potriveasca stilului casei, poti cumpara o lampa portabila care ii va fascina pe amandoi. Aceasta este perfecta oriunde ar fi folosita datorita bateriilor reincarcabile si a controlului prin Bluetooth. Mai mult, faptul ca pune la dispozitie 16 milioane de culori o face sa fie ideala pentru orice moment al zilei. Cu ajutorul acestei lampe portabile poti crea un cadru romantic sau unul disco printr-o singura atingere a ecranului.

2.   Un espres sor de cafea

In functie de bugetul pe care vrei sa-l aloci si de preferintele lor, poti opta pentru un espressor ce foloseste cafea (boabe sau deja macinata) sau unul ce utilizeaza capsule. Tehnologia a avansat atat de mult, incat cele mai noi modele permit inclusiv prepararea unei cafele printr-un simplu click pe telefon, cu ajutorul aplicatiei producatorului. Indiferent daca cei doi tineri indragostiti sunt bautori de cafea sau nu, acest cadou le va fi de un real ajutor atunci cand vor avea musafiri si iti vor fi recunoscatori.

3.   Un aspirator robot

Curatenia este importanta pentru toata lumea, in orice casa. Insa, daca tinerii abia s-au mutat impreuna, este foarte posibil sa nu isi fi stabilit inca unul celuilalt atributiile in casa. Cum majoritatea dintre noi alocam mai mult timp curateniei si cumparaturilor pentru casa in weekend, atunci cand nu trebuie sa mergem la job, un aspirator robot poate fi cel mai util cadou. Dispozitivul va face o mare parte din munca, ii va scuti de minute bune de plimbare prin casa cu aspiratorul in mana si, mai ales, nu vor mai trebui sa decida cui ii revine aceasta munca.

Inceputurile sunt frumoase si grele in egala masura. Entuziasmul pasirii intr-o noua etapa a vietii este o bucurie atat pentru cel ce o face, cat si pentru oamenii apropiati. Cine a spus ca viata este mai frumoasa cu prietenii aproape, cu siguranta ca s-a gandit la toate aspectele, iar noile etape sunt prilejul perfect pentru a o demonstra. Un cadou de casa noua oferit din suflet este un obiect ce va aduce in casa tinerilor indragostiti toata energia ta buna.

FOTO: philips-hue.com/ro-ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea