Cum sa...

# borcane casa # transformare borcane #decoratiuni de invidiat #amenajare casa #decorare casa #diy #borcane

10 moduri creative de a transforma borcanele in decoratiuni de invidiat

Adesea borcanele sunt folosite pentru conserve, insa pot avea o multime de intrebuintari inedite. De la suport pentru ustensilele de scris, pana la vazapentru flori si pana la suport pentru lumanari. Iata cum le poti transforma!

1. Suport pentru creioane

Umple borcanele cu nisip kinetic cu sclipici, in culoarea dorita. Decupeaza partea superioada a capacului si vopseste-l apoi intr-o alta nuanta fata de cea a nisipului. Foloseste apoi borcanul pentru a depozita creioanele sau alte ustensile de scris. 

2. Odorizant pentru camera

Un odorizant in stil shabby chic pentru camera poate fi obtinut foarte simplu: umple un borcan de sticla cu betisoare parfumate. Mai poti adauga in bocan si petale de flori uscate. In casa va fi un parfum suav datorita acestei idei simple si de efect.

3. Vaza cu portret

Un borcan simplu poate fi vopsit intr-o culoare puternica, cum este si acesta. Lipeste pe fata borcanului poza de familie preferata. Borcanul are atat rolul de rama pentru fotografie, dar este si o vaza ingenioasa pentru florile de sezon.

4. O vaza aurie

Un borcan transformat intr-o vaza cu ajutorul sclipiciului auriu face ca acesta sa devina o adevarata piesa de rezistenta in decorul casei tale.

5. Accesorii pentru baie

Coloreaza borcanele in tonuri asortate culorilor din baie si foloseste-le pentru a depozita in ele diverse lucruri: betisoarele de urechi, periutele de dinti si multe altele.

6. Organizatoare pentru birou

Cateva borcane frumos decorate iti vor fi de mare ajutor sa pastrezi ordinea pe birou.

7. Suport pentru tacamuri

Poti transforma cateva borcane in suporturi pentru cutitele si furculitele pe care le folosesti la picnic sau pe terasa.

8. Pusculita pentru calatorii

Imbraca un borcan intr-o bucata de harta si economiseste in el bani pentru urmatoarea vacanta.

9. Lumanare parfumata

Sa faci acasa lumanari parfumate este mai simplu decat ai crede. Foloseste borcane de diverse marimi si umple-le cu ceara si un fitil. Poti folosi culoare si parfum, pentru a le transforma in veritabile lumanari parfumate.

10. Suport pentru servetele

Picteaza borcanele in culorile preferate, decupeaza o fanta in capac si foloseste-le ca suport de masa pentru servetele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea